Ο περίφημος Σάκης (με το μπαλκόνι στον Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας) και το «Τρενάκι της Στερεάς»

Ο περίφημος Σάκης (με το μπαλκόνι στον Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας) και το «Τρενάκι της Στερεάς»

νταραβεριτζήδες της Ενέργειας, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Υπουργοί, «παίκτες» της αγοράς Ενέργειας, μεγάλες εταιρίες, ντηλαδόροι, μεσάζοντες, διασκεδαστές, μπουζουκόβιοι αλλά και …η Εκκλησία! Τσαφ τσουφ

Όσο καταφθάνουν πληροφορίες άλλο τόσο αποκαλύπτεται καθημερινά το εύρος της τεράστιας μπίζνας με τις άδειες των Αιολικών πάρκων, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του διαβόητου πλέον Σάκη Κατσέλη, πρώην δασκάλου από την Θήβα, (την περιοχή του Αρχιεπίσκοπου δηλαδή), ο οποίος αναδεικνύεται ως ο νούμερο 1 νταραβεριτζής, που έκανε δουλειές με όλους, ειδικά όμως με τον Σάκη Καλλιτσάντση και την Ελλάκτωρ υπό την προηγούμενη διοίκηση της!

Ένα απίστευτο «πάρε – δώσε» αιολικών πάρκων, με άδειες που εξασφαλίζονταν από Δημάρχους, Περιφερειάρχες, πάσης φύσης τοπικούς Άρχοντες, υπό την «κάλυψη» πρωτοκλασάτων υπουργών της κυβέρνησης και την …ευλογία της Εκκλησίας!

Έτσι, σε απλά λόγια, για να γίνουμε κατανοητοί, ουσιαστικά μιλάμε για το «Τρενάκι της Στερεάς Ελλάδας», το οποίο συνθέτουν και συγκροτούν νταραβεριτζήδες αιολικών πάρκων, Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προβεβλημένοι υπουργοί, μεσάζοντες, ντηλαδόροι, παραγωγοί ενέργειας, μεγάλοι παίκτες της Ενεργειακής αγοράς, παπάδες, τροβαδούροι και μπουζουκόβιοι!

Τώρα ποιος είναι η ατμομηχανή και ποιος το τελευταίο βαγόνι στο «Τρενάκι της Στερεάς Ελλάδας» δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω, αν και για να είμαι ειλικρινής το φαντάζομαι! Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ!

ΥΓ. Το … «Τρενάκι» άνοιξε δουλειές όπως μαθαίνω και με την Πορτογαλία! Με την EDPR εν προκειμένω, η οποία εμφανίστηκε στην Ελλάδα το 2018 όταν και κέρδισε 2 διαγωνισμούς αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος περίπου 150 MW!

Και στη συνέχεια έκλεισε συμφωνία με την Ελλάκτωρ, επί Σάκη Καλλιτσάντση, για την ανάπτυξη τη διετία 2019- 2029, 900 MW!!! Το …παζάρι της EDPR με το «Τρενάκι της Στερεάς» έχει ξεκινήσει! Αυτά προς το παρόν! Συνεχίζεται…