Ο «γάτος» προνομιακός βιομήχανος των τραπεζών που χωρίς φράγκο έχτισε αυτοκρατορίες, αποδεικνύεται «γάτος με πέταλα» και στην ερωτική ζωή, όπου «παίζει» ταυτοχρόνως 3 γοητευτικές κυρίες!

Ο «γάτος» προνομιακός βιομήχανος των τραπεζών που χωρίς φράγκο έχτισε αυτοκρατορίες, αποδεικνύεται «γάτος με πέταλα» και στην ερωτική ζωή, όπου «παίζει» ταυτοχρόνως 3 γοητευτικές κυρίες!

Ο κατά τεκμήριο ικανός επιχειρηματίας - μάνατζερ, καταφέρνει και διαχειρίζεται τρεις σέξι ημιεπώνυμες 50άρες, της τηλεοπτικής και όχι μόνο ζωής, ενώ τα Σ/Κ …ψάχνει την αγορά ακινήτων, πχ Costa Navarino!

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο προνομιακός βιομήχανος των τραπεζών, εκτός από «γάτος με πέταλα» στην επιχειρηματική ζωή όπου χωρίς φράγκο στην κυριολεξία έχτισε αυτοκρατορίες που τις μοσχοπούλησε, (να 'ναι καλά οι φίλοι του οι τραπεζίτες) αποδεικνύεται και «γάτος» στην ερωτική ζωή, όπου όπως μαθαίνω εσχάτως «παίζει μεγάλη μπάλα»!

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ώριμες αλλά γοητευτικές και σέξι κυρίες, της τηλεόρασης και της κοινωνικής – επιχειρηματικής ζωής, πάνω κάτω στα 50 έτη έκαστη, φέρεται να περιτριγυρίζει και να διαχειρίζεται με μαεστρία ο κατά τεκμήριο ικανός επιχειρηματίας – μάνατζερ, μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του με την ιδιαιτέρα γραμματέα του!

Κοιτάξτε, αυτό τον καιρό της μόδας είναι οι 50άρες plus, βλέπε Βανδή, Κοκκίνου, Θεοδωρίδου, Μενεγάκη που απασχολούν την δημοσιότητα με τις εμφανίσεις και τους έρωτες τους.

Οπότε ο βιομήχανος – μάνατζερ αυτό το target group χτυπάει, με επιτυχία! Ιδίως όσον αφορά τις ημιεπώνυμες!

Και πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, όλο για την αγορά σπιτιών και οικοπέδων πετάγεται τα Σαββατοκύριακα, παρέα με πρόσωπα που θα του πουν τη γνώμη τους για την επένδυση στο Real Estate.

Και ενώ υποτίθεται πως είναι στη …Χαλκίδα για αγορά ακινήτου, την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο Costa Navarino με άλλη παρέα!

Τι να πω; Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Ο άνθρωπος είναι «παίκτης», οπότε αναιρώ όσα έχω γράψει και του βγάζω το καπέλο.

Μην σας πω ότι θα επιδιώξω κιόλας να γίνουμε φίλοι…

Εραστής, χωρίς την αβάντα τραπεζών και τραπεζιτών! Μπράβο και πάλι μπράβο!