Ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας, σύντροφος της Έλλης Στάη, αγόρασε ποσοστά της Παγκρήτιας από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και μπαίνει στην ΑΜΚ αποτελώντας τον «άσσο στο μανίκι»!

Ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας, σύντροφος της Έλλης Στάη, αγόρασε ποσοστά της Παγκρήτιας από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και μπαίνει στην ΑΜΚ αποτελώντας τον «άσσο στο μανίκι»!

Φήμες ότι τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των 2 ισχυρών οικογενειών έκαναν οι κύριες Γιάννα Αγγελοπούλου και Έλλη Στάη! Η οικογένεια Μουνδρέα κατέχει το 10% και θα συμμετάσχει με 10 εκατ!

Όπως αποκάλυψε χθες το Radar, ένας προβεβλημένος παραδοσιακός Έλληνας εφοπλιστής είναι τελικά ο άσος στο μανίκι των ισχυρών ανδρών της Παγκρήτιας Δημόπουλου και Βαρθολομαίου ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου που ολοκληρώνεται σήμερα, με ένα σοβαρό ποσόν, που κυμαίνεται γύρω στα 10 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με απόλυτα ηλεγμένες πηγές, στην Παγκρήτια μπαίνει η οικογένεια του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, σύντροφος του οποίου είναι επισήμως από το 2017 η προβεβλημένη δημοσιογράφος Έλλη Στάη, ο οποίος Μουνδρέας φέρεται να αγόρασε το ποσοστό που κατείχε ο πάλαι ποτέ μεγιστάνας Θόδωρος Αγγελόπουλος στην Παγκρήτια χωρίς να διευκρίνισε αν απέκτησε το όλον ή μέρος αυτού, καθώς ο Θ. Αγγελόπουλος φέρεται να κατείχε μετοχές της Παγκρήτιας πέραν του 7% απευθείας και μέσω του fund Lyktos του Μ. Σάλλα!

Υπό αυτή την έννοια είναι πιθανόν η εφοπλιστική οικογένεια Μουνδρέα (ο γιος του Νίκου Μουνδρέα Γιώργος, έχει παντρευτεί την Χριστίνα Λεντούδη) να κατέχει γύρω στο 10% των μετοχών της τράπεζες και η συμμετοχή του στην αύξηση των 100 εκατ. ευρώ να ανέλθει γύρω στα 10 εκατ. ευρώ!

Εκτός και αν αποκτήσει και πρόσθετες από τα τυχόν αδιάθετα!

Οι φήμες πάντως λένε πως τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των 2 ισχυρών οικογενειών Μουνδρέα και Αγγελοπούλου οι οποίες ολοκληρώθηκαν θετικά (για ποιον θα το δείξει η ιστορία) έκαναν οι κυρίες Έλλη Στάη και Γιάννα Αγγελοπούλου!