Η αιφνιδιαστική αποχώρηση Χρ. Παναγιωτόπουλου από τον Άκτωρα

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση Χρ. Παναγιωτόπουλου από τον Άκτωρα

Αντικαταστάτης του είναι ο Γιώργος Συριανός ένα πρόσωπο των δημοσίων έργων και των κατασκευών που προέρχεται από την πιο εμβληματική σύμβαση παραχώρησης της χώρας!

Με μία σημαντική αποχώρηση ξεκίνησε η εβδομάδα που μας τελείωσε!

Ο καλός φίλος μου Χρήστος Παναγιωτόπουλος παραιτήθηκε προ ημερών από Διευθύνων Σύμβουλος του Άκτωρ, μια αποχώρηση που κρατήθηκε μυστική αρχικά και δημοσιοποιήθηκε σε δεύτερο χρόνο, όπως και το όνομα του αντικαταστάτη του.

Δεν θα πω πολλά, παρά μόνον ότι το turn around story του Άκτωρα επί εποχής Ολλανδών οφείλεται στον μεγαλύτερο βαθμό στον Χρήστο ο οποίος και το πιστώνεται.

Η αποχώρηση, κοινή συναινέσει, αποδίδεται στην διαφορετική οπτική με την ιδιοκτησία όσον αφορά τους τρόπους ανάπτυξης της ιστορικής εταιρίας.

Και το διαζύγιο υπήρξε βελούδινο. Η εκτίμηση και από τις δύο πλευρές είναι μεγάλη!

Αντικαταστάτης του είναι ο Γιώργος Συριανός, Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ και Πρόεδρος του ΣΤΕΑΤ (Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Ανωτέρων Τάξεων), ένα πρόσωπο των δημοσίων έργων και των κατασκευών που προέρχεται από την πιο εμβληματική σύμβαση παραχώρησης της χώρας, μεγάλης εισηγμένης και που τρέχει το πιο εμβληματικό project στην Ελλάδα!

Μένει να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος με την Reds. Θα πουλήσει τις μετοχές του στη Δημόσια πρόταση ή όχι;