Η Μαρέβα στις δόξες της! Όλο το υπουργικό συμβούλιο υπέβαλε τα σέβη του στη σύζυγο του πρωθυπουργού!

Η Μαρέβα στις δόξες της! Όλο το υπουργικό συμβούλιο υπέβαλε τα σέβη του στη σύζυγο του πρωθυπουργού!

Σαν το «παγώνι» ο Οδυσσέας Αθανασίου μέσα στο στενό κοστούμι του, ατένιζε το μέλλον κοιτώντας ψηλά! Ευτυχώς που ο φίλος μου ο Πέτρος είχε κόψει τα χόρτα και είχε κάνει τις κατεδαφίσεις! 

Μεγάλες δόξες γνώρισε χθες κατά την τελετή εγκαινίων (τί εγκαινίων;) του Ελληνικού (ας είναι καλά ο φίλος μου ο Πέτρος που είχε κόψει τα χόρτα και είχε κάνει τις κατεδαφίσεις) η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση!

Χωρίς ίχνος υπερβολής, όλο το υπουργικό συμβούλιο υπέβαλε τα σέβη του στη σύζυγο του πρωθυπουργού, η οποία κατέδειξε ότι αποτελεί την ισχυρά κυρία της οικογένειας Μητσοτάκη!

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο πρώην υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μετά το τρελό ξεφάντωμα του προ ημερών και τον έξαλλο χορό με τα αγόρια της Lamda, πήγε και καθάρισε με το χέρι του το κραγιόν από το μάγουλο της συζύγου του πρωθυπουργού, ως μια ένδειξη φιλοφρόνησης και υποτέλειας!

Κατά τα άλλα, ο αγαπημένος μου Οδυσσέας Αθανασίου μέσα στο στενό του μοντέρνο κοστούμι (έχει παχύνει δυστυχώς και έχει γίνει σαν …παγώνι, όπως σχολίαζε καλός μου φίλος) ως συνήθως σεμνά και ταπεινά, μιλούσε από το βήμα και κοίταζε ψηλά! Ατένιζε το μέλλον! Αλλά το θέμα είναι τι, αν και πότε θα δει!!!

Και αδιαμφισβήτητα έλαμψε δια της απουσίας της η Μαριάννα Λάτση, μολονότι Σπύρος και Μαργαρίτα ήταν εκεί! Βεβαίως ο γαμπρός της, ο Βύρων Βασιλειάδης, σύζυγος της Εριέττας, έδωσε το «παρών»!

Η τελετή, άψογα οργανωμένη όπως και η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου σε ρόλο παρουσιάστριας – οικοδέσποινας! Η Κατερίνα δείχνει την αξία της και για να είμαστε δίκαιοι, την επιτυχημένη παρουσία της την πιστώνουμε στον Οδυσσέα Αθανασίου, που εξελίσσεται σε ικανό ανιχνευτή ταλέντων!