Τι δουλειά κάνει άραγε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος; Πούλησε τα καράβια, έκλεισε το ναυπηγείο, τα τρυπάνια πήγαν άπατα, έφυγε από τα ΜΜΕ, τα έχασε όλα στις τράπεζες, απέτυχε στα ακίνητα!

Τι δουλειά κάνει άραγε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος; Πούλησε τα καράβια, έκλεισε το ναυπηγείο, τα τρυπάνια πήγαν άπατα, έφυγε από τα ΜΜΕ, τα έχασε όλα στις τράπεζες, απέτυχε στα ακίνητα!

Από πού κερδίζει άραγε τα προς το ζην ο άλλοτε αποκαλούμενος Grand maître του εφοπλισμού; Πέραν των πλειστηριασμών που δείχνει ως η κύρια εμφανής δραστηριότητα του!

Διάβαζα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τον πλειστηριασμό ακινήτων στον οποίο προβαίνει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σύζυγος της Γιάννας, σε βάρος πλήθους ακινήτων των ανιψιών του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελοπούλου, παιδιά του αποθανόντος αδερφού του Κωνσταντίνου, με τον οποίο βρισκόταν σε πολυετή δικαστική διαμάχη!

Πλειστηριασμός που πραγματοποιείται στην ουσία αντεκδικητικά, όχι επειδή υπάρχει κάποια οφειλή από πλευράς των δύο ανιψιών, αλλά γιατί έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς, παρότι αυτή έχει πραγματοποιηθεί με το ευεργέτημα της απογραφής!

Με αφορμή λοιπόν τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό και αφού θυμήθηκα ότι προ ενός περίπου έτους το ζεύγος Θ. Αγγελοπούλου έχει αποκτήσει ακίνητο προβολής δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο, από πλειστηριασμό σε βάρος γνωστού εφοπλιστή που πτώχευσε, διερωτήθηκα: «Τι δουλειά άραγε κάνει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος»;

Γιατί τα καράβια τα πούλησε, το ναυπηγείο το χαιρέτισε, τα τρυπάνια πήγαν άπατα, τα ακίνητα πχ Πλατεία Κοραή έκανα φτερά, τις μετοχές της UBS ακόμη τις κλαίει, της Alpha bank μια φορά κι έναν καιρό απαξιώθηκαν, στην Παγκρήτια όπου έφαγε ζημιά περίπου 10 εκατ. ευρώ δεν μπαίνει!

Ενώ στα Media όπου έτρεφε αγάπη λόγω των φιλοδοξιών της Γιάννας έφυγε κακείν κακώς από τον Ελεύθερο Τύπο!

Σας παρέθεσα λοιπόν τι δουλειές ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ο Θόδωρος Αγγελόπουλος!

Που κάποτε αποκαλείτο από εξαπτέρυγα, γλείφτες και αυλοκόλακες, ως Grand Maitre του εφοπλισμού και των αγοραπωλησιών!!!

Οπότε ευλόγως διερωτώμαι : «Τι δουλειά κάνει τώρα;» εκτός της προφανούς ενασχόλησης του με τους πλειστηριασμούς!

Από πού και πώς κερδίζει τα προς το ζην;