Το ηχηρό μήνυμα της Δικαιοσύνης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το ηχηρό μήνυμα της Δικαιοσύνης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ανατροπές και ραγδαίες αλλαγές ισορροπιών παρατηρούνται στον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης όπου τα γαλάζια παράκεντρα υπέστησαν συντριπτική ήττα!

Πολύ σοβαρά μηνύματα προς την κυβέρνηση έρχονται από τον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης, όπου οι ανατροπές και οι αλλαγές ισορροπιών είναι ραγδαίες!

Στις εκλογές δικαστών και εισαγγελέων στο Πρωτοδικείο Αθηνών υπήρξε το απόλυτο πατατράκ για τα κυβερνητικά παλαιοδεξιά «συστήματα» και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι Συριζαίοικοι συσχετισμοί δυνάμεων να κυριαρχήσουν, με ότι κάτι τέτοιο εφεξής συνεπάγεται!

Σε απλά λόγια υπήρξε συντριπτική ήττα για τις επιρροές στη Δικαιοσύνη των παρυφών του Μαξίμου που υποτίθεται ότι έκαναν κουμάντο παρασκηνιακά, ενώ αντιθέτως οι Συριζο- παλαιό καραμανλικές τάσεις, Παπαγγελόπουλοι και Σία, κυριάρχησαν απόλυτα, δίνοντας το στίγμα των νέων ημερών και των νέων καιρών!

Όποιος ξέρει τον χώρο και όποιος αντιλαμβάνεται τη σημασία μιας τέτοιας εξέλιξης, συνειδητοποιεί λίγο έως πολύ ότι όσοι «κυβερνητικοί επιχειρηματίες- νταραβεριτζήδες» τυχόν κληθούν να απολογηθούν για πιθανά κακουργήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν Συριζαίους ανακριτές!

Ενώ επίσης σε όλο το πλαίσιο της πλημμεληματικής διαδικασίας, από απλές ποινικές υποθέσεις έως σοβαρές αγωγές εκατομμυρίων η πλάστιγγα έχει γείρει πλέον προς την άλλη πλευρά, καθώς οι «νταραβεριτζήδες» του Μαξίμου, το οποίο τελεί υπό την καθοδήγηση πλέον του «σοφού Γεραπετρίτη», έχασαν «τα αυγά και τα πασχάλια»!

Όλο αυτό που πούλαγαν ότι ελέγχουν!