Τα μηνύματα της Δικαιοσύνης έχουν πολλούς αποδέκτες και οι εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες

Τα μηνύματα της Δικαιοσύνης έχουν πολλούς αποδέκτες και οι εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες

Το πατατράκ του παλαιοδεξιού συστήματος στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου οι επιρροές των... Παπαγγελόπουλων και οι Συριζαϊκές δυνάμεις σάρωσαν σε δικαστές και εισαγγελείς!

Έχω μια άποψη την οποία και εκφράζω συνεχώς! Οφείλουμε να λαμβάνουμε υπόψιν τα μηνύματα των καιρών!

Στην προκειμένη περίπτωση, είμαι βέβαιος, ότι τα μηνύματα που στέλνει η Δικαιοσύνη και τα οποία δεν έχουν συνεκτιμηθεί επαρκώς, έχουν πολλούς αποδέκτες!

Η (πικρή) αλήθεια είναι πως στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης έχει αρχίσει να κυριαρχεί μια τάση αυτονομίας, δικαστών και εισαγγελέων, που δεν σχετίζονται ούτε με υπόγεια παρασυστήματα, ούτε με κομματικούς μηχανισμούς και επιχειρηματικά συμφέροντα!

Και το γεγονός αυτό που κατέστη ευκρινές στις εκλογές του Πρωτοδικείου Αθηνών, στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, τα οποία δεν έχουν αξιολογηθεί στα βαθμό που θα έπρεπε!

Και πολύ φοβάμαι, χωρίς να διαθέτω σχετική πληροφόρηση, ότι στον τομέα της Δικαιοσύνης, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις! Μένει απλώς να φανεί προς ποια κατεύθυνση…

Το πατατράκ του παλαιοδεξιού συστήματος στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου οι επιρροές των …Παπαγγελόπουλων και οι Συριζαϊκές δυνάμεις σάρωσαν σε δικαστές και εισαγγελείς!

Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές δικαστών και εισαγγελέων στο Πρωτοδικείο Αθηνών υπήρξε το απόλυτο πατατράκ για τα κυβερνητικά παλαιοδεξιά «συστήματα» και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι Συριζαίοικοι συσχετισμοί δυνάμεων να κυριαρχήσουν, με ότι κάτι τέτοιο εφεξής συνεπάγεται!

Σε απλά λόγια υπήρξε συντριπτική ήττα για τις επιρροές στη Δικαιοσύνη των παρυφών του Μαξίμου που υποτίθεται ότι έκαναν κουμάντο παρασκηνιακά, ενώ αντιθέτως οι Συριζο- παλαιό καραμανλικές τάσεις, Παπαγγελόπουλοι και Σία, κυριάρχησαν απόλυτα, δίνοντας το στίγμα των νέων ημερών και των νέων καιρών!

Όποιος ξέρει τον χώρο και όποιος αντιλαμβάνεται τη σημασία μιας τέτοιας εξέλιξης, συνειδητοποιεί λίγο έως πολύ ότι όσοι «κυβερνητικοί επιχειρηματίες- νταραβεριτζήδες» τυχόν κληθούν να απολογηθούν για πιθανά κακουργήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν Συριζαίους ανακριτές!

Ενώ επίσης σε όλο το πλαίσιο της πλημμεληματικής διαδικασίας, από απλές ποινικές υποθέσεις έως σοβαρές αγωγές εκατομμυρίων η πλάστιγγα έχει γείρει πλέον προς την άλλη πλευρά, καθώς οι «νταραβεριτζήδες» του Μαξίμου, το οποίο τελεί υπό την καθοδήγηση πλέον του «σοφού Γεραπετρίτη», έχασαν «τα αυγά και τα πασχάλια»!

Όλο αυτό που πούλαγαν ότι ελέγχουν!