Όλοι οι άνθρωποι του Μίμη (των τραπεζών) δεν μπορούσαν να καλύψουν μια αύξηση σκάρτα 100 εκατ. ευρώ!

Όλοι οι άνθρωποι του Μίμη (των τραπεζών) δεν μπορούσαν να καλύψουν μια αύξηση σκάρτα 100 εκατ. ευρώ!

Ο Μ. Σάλλας φέρεται να ετοιμάζει εκπλήξεις! Θα μπει στην αύξηση και όχι μόνο! Για να δούμε τι θα δούμε!

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου η αύξηση κεφαλαίου της Παγκρήτιας, μολονότι ακούγεται ότι θα ζητηθεί νέα μικρή παράταση!

Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς, πως όλοι οι άνθρωποι του Μίμη (ένας είναι ο Μίμης των τραπεζών, ο άλλος είναι ο Μίμης των δικαστών) δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε σκάρτα 100 εκατ. ευρώ!!! Όλη η enfant gatee της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής μαζεύτηκε και τα λεφτά δεν συγκεντρώθηκαν!

Γιατί άραγε; Παρά την υποχρέωση προς τον περίφημο Μίμη των ναυτιλιακών -και όχι μόνο- δανείων, όλοι οι προνομιακοί δανειολήπτες μεγάλης συστημικής τράπεζας, που έγιναν μάγκες με ξένα κόλλυβα, δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Με εξαίρεση τον Μουνδρέα, τη σύζυγο του οποίου Έλλη Στάη προορίζουν για μέλος του ΔΣ της τράπεζας, ο οποίος έβαλε 3,5 εκατ. ευρώ στις προεγγραφές, όλοι οι άλλοι μεγαλόσχημοι έβαλαν από 150 έως 400 χιλιάδες ευρώ έκαστος! Όπως αποκαλύψαμε την περασμένη εβδομάδα!

Προσέξτε. Στην Παγκρήτια εμπλέκονται λιγότερο ή περισσότερο οι επιχειρηματίες Θ. Αγγελόπουλος, Ν. Μουνδρέας, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Ευτ. Βασιλάκης, Λεμπιδάκης και άλλοι πολλοί εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες!

Και εντούτοις χωρίς τη συμμετοχή του Μ. Σάλλα η αύξηση πήγε άπατη! Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν! Και με παρεμβάσεις άνωθεν, χτυπάνε τα τηλέφωνα σε επώνυμους επιχειρηματίες με παράκληση να συμμετέχουν! Ή τουλάχιστον να δουν τον Μίμη!

Ο Μ. Σάλλας πάντως, φέρεται να ετοιμάζει εκπλήξεις! Θα μπει στην αύξηση και όχι μόνο!

Για να δούμε τι θα δούμε!