Επάγγελμα… διαβολέας ή αλλιώς συκοφάντης στο Μέγαρο Μαξίμου!

Επάγγελμα… διαβολέας ή αλλιώς συκοφάντης στο Μέγαρο Μαξίμου!

«Φωτογραφίζει» μη αρεστούς στον ίδιο και την παρέα του, υπουργούς, «θάβει» και διανέμει «πληροφορίες» σε «φίλια» ΜΜΕ! Με υποβοήθηση από «Το Ξενοδοχείο»! Μόνο που τα θύματα τον πήραν χαμπάρι!

Ο κανόνας είναι ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή…Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Μία τέτοια περίπτωση κατοικοεδρεύει εσχάτως στο Μέγαρο Μαξίμου έχοντας «τρυπώσει» επωφελούμενος την αναστάτωση και αναδιοργάνωση ρόλων και αρμοδιοτήτων και αναλάβει εργολαβικά και κατ’ επάγγελμα τη διαβολή και συκοφάντηση υπουργών, βουλευτών και στελεχών της ΝΔ στον πρωθυπουργό.

Ο λόγος για το αποκαλούμενο «Βαθύ Λαρύγγι» του «πρωινού καφέ» (όχι της Μενεγάκη) που αντί να ασκεί τα καθήκοντα του σε θεσμικό φορέα όπου έχει ενταχθεί από τότε που ο πρωθυπουργός τον έκανε πέρα, έχει αυτοβούλως, αλλά και λόγω της ανοχής που απολαμβάνει, αναλάβει το ρόλο του συμβουλάτορα του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας κρίσεις και επικρίσεις για πρόσωπα και πράγματα, βασιζόμενες στην υποκειμενική του οπτική αλλά κυρίως με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δικών του σκοπιμοτήτων και φιλοδοξιών.

Η “δράση” που αναπτύσσει το «Βαθύ Λαρύγγι», με την υποβοήθηση δράσης από «Το Ξενοδοχείο», μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει και έχει φτάσει στα αυτιά των “θυμάτων” του.

Αποτέλεσμα ο εν λόγω να αποτελεί “κόκκινο πανί” για βουλευτές, υπουργούς αλλά και κομματικά στελέχη που διαρρέουν τη δυσαρέσκεια τους.

Μένει να δούμε μέχρι πότε η συμπεριφορά του και ο ρόλος που έχει αναλάβει θα γίνεται ανεκτός και πότε ο πρωθυπουργός θα τον εκπαραθυρώσει από το Μέγαρο Μαξίμου όπως ακριβώς έκανε και την προηγούμενη φορά!

Γιατί όπως έχει πει και ο Ναπολέων “οι επιδέξιοι κόλακες συνήθως είναι όχι και λιγότερο επιδέξιοι συκοφάντες” .

ΥΓ. Μεταξύ άλλων φέρεται πίσω από δημοσιεύματα για τον γιο της υφυπουργού Μακρή και τα ΕΛΤΑ!