Μαύρα σύννεφα για την αύξηση κεφαλαίου της Attica bank: «Κάτι βρήκε» στις οικονομικές καταστάσεις η Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Μαύρα σύννεφα για την αύξηση κεφαλαίου της Attica bank: «Κάτι βρήκε» στις οικονομικές καταστάσεις η Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Ο έλεγχος της Ανεξάρτητης Αρχής, τα ευρήματα, η σχετική επιστολή προς την τράπεζα, ο ρόλος των συνδικαλιστών, η «σιωπή» των ξένων επενδυτών και η απέλπιδα προσπάθεια της Ελ. Βρεττού!

Μαύρα σύννεφα δυστυχώς προμηνύονται σχετικά με την αύξηση κεφαλαίου της πολύπαθης Attica bank που έχει περάσει από 40 κύματα και εξακολουθεί να διέπεται από μια επικίνδυνη αβεβαιότητα!

Οι πληροφορίες μας λένε (και δεν πέφτουν ποτέ έξω), ότι η Επ. Κεφαλαιαγοράς σε σχετικό έλεγχο που διενήργησε «κάτι βρήκε» στις οικονομικές καταστάσεις της Attica bank που «θέτει εν κινδύνω» την επικείμενη αύξηση κεφαλαίου!

Και μάλιστα φέρεται να έχει υπάρξει, μετά τον έλεγχο από την Ανεξάρτητη Αρχή και σχετική επιστολή προς την Διοίκηση!

Την ίδια ώρα το περιβάλλον παραμένει ασαφές, καθώς ο ρόλος του ΤΜΕΔΕ και των συνδικαλιστών – μηχανικών παραμένει απροσδιόριστος, εγείροντας πολλά ερωτηματικά, οι μεγάλοι ξένοι επενδυτές (πχ Ellington) κρατούν μια περίεργη και ιδιότυπη «σιωπή» ως προς το ύψος των κεφαλαίων που θα συμμετάσχουν, το ταμειακό και κεφαλαιακό άνοιγμα παραμένει επικίνδυνα ασαφές, ενώ είναι τελικά απορίας άξιον εάν το ΤΧΣ θα βάλει λεφτά, πριν δει πρώτα την κίνηση του ΤΜΕΔΕ!!!

Θα τα «χώσει» ο Ξηρουχάκης πριν «δει φως» από τον Μακέδο; Ιδού η απορία!

Και μέσα σε όλο αυτό το ασαφές και ομιχλώδες σκηνικό η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ελένη Βρεττού κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να συμμαζέψει την κατάσταση, χωρίς ωστόσο -παρά την φιλότιμη διάθεση- να προοιωνίζονται θετικές εξελίξεις!