Η Παγκρήτια και οι ιδιότυπες συμφωνίες των τοποτηρητών του Μ. Σάλλα με Συνεταιριστική Χανίων – κόκκινα δάνεια!

Η Παγκρήτια και οι ιδιότυπες συμφωνίες των τοποτηρητών του Μ. Σάλλα με Συνεταιριστική Χανίων – κόκκινα δάνεια!

Στο κάδρο τα συμπεφωνημένα της διορισμένης διοίκησης διά μέσω συμφωνιών που αποτελούν βαρίδια για την ανάπτυξη της Παγκρήτιας και δυναμιτίζουν το μέλλον της!

Όποιος νομίζει ότι οι Εξάρχου, Καϋμενάκης και Μπάκος είναι τίποτα …Αμερικανάκια, που τρώνε …κουτόχορτο και σκορπάνε τα λεφτά δεξιά και αριστερά είναι πολύ γελασμένος!

Ως όφειλαν εκ των πραγμάτων, στα πλαίσια της άσκησης του μάνατζμεντ και της διαχείρισης ενός πιστωτικού ιδρύματος, ο έμπειρος νομικός και manager αλλά και οι 2 γνωστοί εφοπλιστές, ήλεγξαν τις δύο μεγαλύτερες συμβάσεις – συμφωνίες της Παγκρήτιας τράπεζας που είχαν συναφθεί επί διοίκησης διορισμένης από τον Μ. Σάλλα!

Πρώτον, την συμφωνία συγχώνευσης και απορρόφησης της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων και δεύτερον τη συμφωνία για τα κόκκινα δάνεια και τη διαχείριση τους!

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι οι συμφωνίες αυτές που έχουν συναφθεί από τους τοποτηρητές του Μ. Σάλλα στην τράπεζα (οι οποίοι βέβαια στη συνέχεια τον …πούλησαν και εντάχθηκαν στην πλευρά Στουρνάρα) όχι μόνο δεν είναι επικερδείς ούτε συμβάλουν στην ανάπτυξη και επέκταση της Παγκρήτιας, αλλά αντιθέτως αποτελούν νάρκη στο εσωτερικό της, έτοιμη να εκραγεί και να τινάξει στον αέρα όλο το οικοδόμημα!

Για όποιον δεν το αντιλαμβάνεται το θέμα στην πλήρη έκταση του, αν δεν αναστραφούν οι συμφωνίες προκειμένου να απεγκλωβιστεί η Παγκρήτια από βαρίδια που υπονομεύουν το μέλλον της, τότε πολύ φοβούμαι ότι Εξάρχου, Καϋμενάκης και Μπάκος θα πουν bye bye στην Παγκρήτια και σε αυτούς που νόμιζαν ότι πίσω από την πλάτη τους θα τους πιάσουν κορόιδο, αποκρύπτοντας την σκληρή πραγματικότητα και την πλήρη εικόνα συμφωνιών που συνήφθησαν προφανώς για άλλους λόγους προκειμένου να εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες…