Το rebound της Τράπεζας Πειραιώς, η εξυγίανση, η επιμονή της ION και οι αγορές των ξένων funds από το ταμπλό

Το rebound της Τράπεζας Πειραιώς, η εξυγίανση, η επιμονή της ION και οι αγορές των ξένων funds από το ταμπλό

Το λόμπι που μπήκε στην ΔΕΗ «βλέπει» καλά αποτελέσματα - Φήμες για πακέτα σε ξένους την επόμενη εβδομάδα στα 7,1-7,5 ευρώ

Το εντυπωσιακό rebound της τιμής της μετοχής της Τρ. Πειραιώς έρχεται να καταδείξει, πέραν όλων των άλλων, δύο πράγματα: πρώτον ότι η συστημική τράπεζα έχει εξυγιανθεί πλήρως σε βαθμό που να δύναται να εξελιχθεί ως μία από τις υγιέστερες στην Ευρώπη, υπό την καθοδήγηση της Διοίκησης του Χρ. Μεγάλου, ότι παράγει κερδοφορία ιδίως στην συγκυρία των υψηλών επιτοκίων και ότι δυνητικά εν καιρώ θα διανείμει μέρισμα στους μετόχους!

Δεύτερον ότι το ενδιαφέρον των ξένων funds παραμένει αμείωτο, ιδίως του ΙΟΝ που απέστειλε και τη σχετική επιστολή σε κυβέρνηση και ΤΧΣ, το οποίο κατά πληροφορίες φέρεται να αγοράζει από το ταμπλό χτίζοντας θέση, όπως και άλλα κορυφαία funds την ώρα τούτη!

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις για την Τρ. Πειραιώς είναι μπροστά και φαντάζουν θετικές, πολύ θετικές!

Το λόμπι που μπήκε στη ΔΕΗ βλέπει καλά αποτελέσματα! Φήμες για πακέτα σε ξένους, την άλλη εβδομάδα στο 7,1-7,5 ευρώ!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που περιδιαβαίνουν στα άδυτα των επενδυτών του χρηματιστηρίου, ότι το λόμπι που αποκαλύψαμε έγκαιρα ότι μπήκε στην ΔΕΗ (και που πριν είχε ανεβάσει την Alpha bank) «βλέπει» πολύ καλά αποτελέσματα της επιχείρησης που θα δημοσιοποιηθούν σύντομα!

Παράλληλα οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πακέτα μετοχών σε ξένους που θα πραγματοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα την άλλη εβδομάδα, σε ένα εύρος τιμών μεταξύ 7,1-7,5 ευρώ ανά μετοχή!!!