Η Ιντρακόμ, η Ιντραλότ, το road show στο Λονδίνο, η πώληση των ασημικών, η μη εισαγωγή στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα των επενδυτών σχετικά με την διαχείριση των κεφαλαίων και τα υψηλά έξοδα!

Η Ιντρακόμ, η Ιντραλότ, το road show στο Λονδίνο, η πώληση των ασημικών, η μη εισαγωγή στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα των επενδυτών σχετικά με την διαχείριση των κεφαλαίων και τα υψηλά έξοδα!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των 2 εισηγμένων, σχετικά με τα μερίσματα, τα οικονομικά αποτελέσματα και τις υπέρογκες αμοιβές στελεχών!

Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται πως η Ιντρακόμ Holdings βλέπει την μετοχή της να μην ανεβαίνει στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου, όπως αντιστοίχως και η Ιντραλότ!

Η Ιντρακόμ παρά την πώληση των ασημικών, όλων των ισχυρών και πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων, παραμένει εγκλωβισμένη μετοχικά και τούτο παρά την υψηλή κεφαλαιακή ρευστότητα που εισέρρευσε στα ταμεία μετά την εκποίηση των πιο αξιόπιστων περιουσιακών στοιχείων!

Η αγορά παρακολουθεί τις εξελίξεις με σκεπτικισμό ιδίως όσον αφορά τον τρόπο και την μεθοδολογία αξιοποίησης της υπάρχουσας ρευστότητας!

Αλλά και τα υψηλά κόστη που παρατηρούνται σε επίπεδο αμοιβών πρωτοκλασάτων στελεχών, οι οποίες θεωρούνται υπερβολικές και έξω από τα δεδομένα της αγοράς επί τη βάσει των δραστηριοτήτων πλέον της Holding εταιρίας!

Αντιστοίχως προβληματισμός επικρατεί μεταξύ άλλων και όσον αφορά την Ιντραλότ και την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης που για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε!

Υπό την οπτική γωνία αυτή, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για το επενδυτικό κοινό, οι θέσεις που θα αναπτύξουν προς τους ξένους θεσμικούς στο road show του ΧΑ στο Λονδίνο, οι εκπρόσωποι της Ιντρακόμ και της Ιντραλότ!

Τι θα πουν σχετικά με τα υπό διανομή μερίσματα, τα οικονομικά αποτελέσματα, τα υψηλά έξοδα, τις υπέρογκες αμοιβές, την διαχείριση διαθεσίμων, αλλά και την μη εισαγωγή της Ιντραλότ στην αγορά της Νέας Υόρκης!