Πώς ο Αλ. Πατέλης εκθέτει τη χώρα και τον πρωθυπουργό μέσω ενός Λινάτσα! Το round table της Axia Ventures με ξένα funds Β’ διαλογής!

Πώς ο Αλ. Πατέλης εκθέτει τη χώρα και τον πρωθυπουργό μέσω ενός Λινάτσα! Το round table της Axia Ventures με ξένα funds Β’ διαλογής!

Η συμμετοχή Μητσοτάκη - Στουρνάρα σε μια μάζωξη ασήμαντων και μικρομεσαίων διεθνών «επενδυτών»! Ποια η σχέση Πατέλη με Λινάτσα - Axia Ventures; Έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν;

Είναι πραγματικά πρωτοφανές και συνάμα προκλητικό ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης να σέρνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα σε ένα round table σε κεντρικό ξενοδοχείο με εκπροσώπους ξένων funds Β’ διαλογής, από το κάτω ράφι, που τους μάζεψε κάποιος Λινάτσας!!!

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως ο πρωθυπουργός παρασύρθηκε από τον Αλ. Πατέλη και έδωσε το «παρών» σε μια συνάθροιση μικρομεσαίων ξένων που κάνουν χρηματιστηριακές δουλειές με γνωστούς νταραβεριτζήδες της πιάτσας, μια συγκέντρωση ξένων funds στην οποία δεν συμμετείχαν ούτε η Goldman Sachs, ούτε η JP Morgan ούτε πολλοί άλλοι!!!

Δυστυχώς η ευθύνη που έχει ο Πατέλης είναι μεγάλη και εκθέτει τη χώρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν ο πιο ισχυρός πολιτικός άνδρας της χώρας χρησιμοποιείται ως ατραξιόν σε μια μάζωξη ασήμαντων ξένων από την οποία επωφελείται παντί τρόπο ο διοργανωτής, στην προκειμένη περίπτωση κάποιος Λινάτσας!

Ευλόγως εγείρεται το ερώτημα εάν ο Αλ. Πατέλης έχει χρησιμοποιήσει τον Λινάτσα σε business ενδιαφέροντος της κυβέρνησης και της ΤτΕ, όπως για παράδειγμα η Attica bank!

Καθώς και το ερώτημα: ποια είναι η σχέση Πατέλη – Λινάτσα- Axia ventures; Γνωρίζονται από το παρελθόν; Έχουν ποτέ συνεργαστεί;