Εσωτερική πληροφόρηση από το κυβερνών κόμμα για να ξέρετε τι γίνεται: Ενισχυμένος στον Μητσοτάκη ο Θεοδωρικάκος μετά την επίθεση εναντίον του!

Εσωτερική πληροφόρηση από το κυβερνών κόμμα για να ξέρετε τι γίνεται: Ενισχυμένος στον Μητσοτάκη ο Θεοδωρικάκος μετά την επίθεση εναντίον του!

Ο μόνος σίγουρος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση - Οι ανεβασμένες και πάλι μετοχές του Κυριάκου Πιερρακάκη!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος φέρεται ενισχυμένος ως προς τη σχέση του με τον πρωθυπουργό, μετά την πρόσφατη «επίθεση» που δέχτηκε από εκδοτικό συγκρότημα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει φέρει πιο κοντά του τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος εμφανίζεται «πιστός» στην πρωθυπουργική γραμμή (και γι αυτό δέχεται δημοσιογραφικά βέλη όπως υποστηρίζει) και δεν έχει «αλλαξοπιστήσει» όπως κάποιοι άλλοι που έχουν κάνει κωλοτούμπα μεγαλύτερη από τον Ιωάννη Μελισσανίδη!!!

Για να ξέρετε …2: Ο μόνος σίγουρος στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ!

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες εκ των έσω πηγές μου λένε, πως μόνο ένα πρόσωπο είναι σίγουρο για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ, σε εκλόγιμη φυσικά θέση!

Είναι δικηγόρος, νέος, ικανός, έμπιστος, με τεράστια εμπειρία και γνώσεις γύρω από την διαχείριση του Μαξίμου, τον οποίο έχει κυνηγήσει αμείλικτα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σκοτεινοί παρακρατικοί και παραδικαστικοί μηχανισμοί!

Βγήκε νικητής μέσα από μια μακρόχρονη δοκιμασία και φέρεται έτοιμος, υπό προϋποθέσεις, για πιο παρεμβατικό ρόλο!

Μεγάλη υπόθεση να δεχτεί και πολύ ισχυρό χαρτί, γνώσης, νηφαλιότητας και ψυχραιμίας, στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Για να ξέρετε …3: Ανεβασμένες και πάλι οι μετοχές του Κυρ. Πιερρακάκη!

Μετά από ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου ο Υπ. Ψηφιακής πολιτικής δέχτηκε υπόγεια πυρά, ακόμη και από «φίλεια μέσα» που αποσκοπούσαν να τον «κοντύνουν» στην μελλοντική μάχη της διαδοχής στην ΝΔ και να του «τσαλακώσουν» την εικόνα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έχοντας ξεπεράσει και το πρόβλημα του φυσικού τραυματισμού του, επανέρχεται δριμύτερος και φέρεται να διάγει τις καλύτερες μέρες των σχέσεων του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τον εμπιστεύεται απόλυτα!

Ο νεαρός πολιτικός, ο μόνος που έχει τέτοια πρόσβαση και αποδοχή στις νεαρές ηλικίες, κατεβαίνει στην Α’ Αθηνών με βασικό αντίπαλο για την πρώτη θέση τον Βασιλάκη τον Κικίλια, που ο ίδιος διαρρέει ότι είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις, μολονότι κάτι τέτοιο δεν πιστοποιείται, ούτε προκύπτει στην πράξη!

Η υπόθεση θα έχει ενδιαφέρον πάντως…