Ποια είναι η τράπεζα της Καϊλή;

Ποια είναι η τράπεζα της Καϊλή;

Η επαφή ανάγεται πολλά χρόνια πριν, όταν η φέρελπις τότε τηλεπαρουσιάστρια εκ Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στην Αθήνα και δανείστηκε από την συγκεκριμένη τράπεζα για να αποκτήσει το «σπιτάκι» της στην πρωτεύουσα!

Προφανώς και μία τράπεζα , επιδιώκει να συμπεριλάβει στο πελατολόγιο της, προβεβλημένα πρόσωπα της πολιτικής ζωής για πολλούς λόγους, ας περιοριστώ σήμερα στους λόγους «κύρους και προβολής».

Άλλωστε το πολιτικό κεφάλαιο της Εύας Καϊλή, θεωρείτο πολύ βαρύ, ας μην λησμονούμε το γεγονός πως στο παρελθόν κάποιοι παράγοντες, του οικονομικού γίγνεσθαι της υπέβαλλαν την ιδέα για την διεκδίκηση μέχρι και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Το σενάριο βέβαια δεν φτούρησε από την στιγμή που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως ηγέτης του κόμματος, προτίμησε την βουλευτική έδρα της Ά Θεσσαλονίκης, στερώντας την από την φιλόδοξη πολιτικό!

Σε άλλες στήλες μας θα διαβάσετε σήμερα την «εμπλοκή» της οικογενείας Καϊλή, με την Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Από εδώ προσθέτω και ένα ακόμη κομμάτι του παζλ, το οποίο βέβαια δεν έχει συμπληρωθεί.

Μαθαίνω λοιπόν ότι η συλληφθείσα ευρωβουλευτής, για τις εν Ελλάδι δουλειές της στο real estate, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια προνομιακή σχέση με μεγάλη συστημική τράπεζα.

Η «επαφή» ανάγεται σε πολλά χρόνια πίσω από την περίοδο που η φέρελπις τότε τηλεπαρουσιάστρια εκ Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην Αθήνα και δανείστηκε από τη συγκεκριμένη τράπεζα, προκειμένου να αποκτήσει το «σπιτάκι» της στην Αθήνα.

Φαίνεται ότι η σχέση εκείνη συνεχίστηκε απρόσκοπτα και διευρύνθηκε, αφού η κ. Καϊλή επέδειξε έκτοτε έντονες «ανησυχίες», στον τομέα του real estate.

Ευελπιστώ ότι η τράπεζα φρόντιζε και φροντίζει , για την τακτική εξυπηρέτηση των δανείων της κυρίας Καϊλή...