Ο... λίγος Ανδρουλάκης, που κατάντησε το Κίνημα παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο... λίγος Ανδρουλάκης, που κατάντησε το Κίνημα παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι εμμονές με τον Μητσοτάκη, η αποτυχημένη διαχείριση της υπόθεσης Καϊλή, το πολιτικό «φιάσκο» με τον «Δούρειο Ίππο» και η ακύρωση του αυτόνομου πολιτικού λόγου!

Η προσωπική στρατηγική του Νίκου Ανδρουλάκη ακύρωσε τον αυτόνομο πολιτικό λόγο και την αυτοδύναμη πολιτική πορεία του κόμματος με αποτέλεσμα να καταντήσει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εμμονές του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία σε συνδυασμό με την καταστροφική επιλογή του να προσχωρήσει σε ένα δήθεν αντιδεξιό μέτωπο, προκαλούν ισχυρούς κραδασμούς στη Χαριλάου Τρικούπη.

Κορυφαία στελέχη του κόμματος αδυνατούν να κατανοήσουν σκοπιμότητα αυτής της καταστροφικής στρατηγικής και τον άκρατο τακτικισμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η απόπειρα του Νίκου Ανδρουλάκη να χρεώσει την Εύα Καϊλή στη Νέα Δημοκρατία αποκαλύπτει τον πανικό του για τις πολιτικές συνέπειες που θα προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η εμπλοκή της Καϊλή στο σκάνδαλο με τις μίζες από το Κατάρ.

Το γεγονός ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αντέχει έναν ακόμη Άκη, δεν δικαιολογεί την απώλεια ψυχραιμίας του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επιχείρησε να μεταθέσει τις ευθύνες χαρακτηρίζοντας την Εύα Καϊλή ως Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας.

Αντί να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι δεν τη διέγραψε όταν η ευρωβουλευτής με δημόσιες δηλώσεις της επιχείρησε να ξεπλύνει το Κατάρ από τις κατηγορίες για τους 6.500 θανάτους εργατών, επιχειρεί εκ των υστέρων να χρεώσει την ευρωβουλευτή στη Νέα Δημοκρατία.