Το «revenge porn» που φοβάται «παράγοντας» της Εξουσίας, οι ροζ συνευρέσεις υπουργού σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων, η αρπαχτή στη Λάρισα και ο διάλογος 2 επιχειρηματιών για επιστροφή 12 εκατ. ευρώ!

Το «revenge porn» που φοβάται «παράγοντας» της Εξουσίας, οι ροζ συνευρέσεις υπουργού σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων, η αρπαχτή στη Λάρισα και ο διάλογος 2 επιχειρηματιών για επιστροφή 12 εκατ. ευρώ!

Τα 4 βίντεο της ντροπής και η επικίνδυνη «κασετολογία» της εποχής που εμπεριέχει από ροζ συνευρέσεις και «αρπαχτές» υπουργών έως μίζες, προμήθειες και «επιστροφές»!

Με αφορμή την υπόθεση των «υποκλοπών» και «παρακολουθήσεων» που καταδεικνύονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έχει στηθεί ένα σκηνικό ντροπής, επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, βάσει του οποίου στην αγορά κυκλοφορούν κασέτες που εμπεριέχουν επίμαχο ροζ υλικό αλλά και αρπαχτές, μίζες, που αφορά εν ενεργεία υπουργούς, αλλά και κασέτες συνομιλιών μεταξύ επιχειρηματιών που συζητούν για επιστροφές σε τεχνικά έργα!

Μολονότι η ύπαρξη του οπτικοακουστικού αυτού υλικού αμφισβητείται εντόνως, καθώς δεν προκύπτει η ύπαρξη του παρά μόνο ως φήμη που προέρχεται από συγκεκριμένους κύκλους, εντούτοις σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και στα social media αναπαράγεται ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, με ορισμένους να φτάνουν στο επικίνδυνο σημείο τη φήμη να την παρουσιάζουν ως πραγματικότητα!

Για την ιστορία, τέσσερις είναι οι υποθέσεις που εμπεριέχονται στην επικίνδυνη για την δημοκρατία «κασσετολογία»!

1. Η πρώτη αφορά εν ενεργεία υπουργό ο οποίος φέρεται να μετέβη στη Λάρισα για να πάρει χοντρή μίζα, προμήθεια από επώνυμο επιχειρηματία!

2. Η δεύτερη αφορά ροζ ιστορία εν ενεργεία υπουργού ο οποίος φέρεται να συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων με τον ερωτικό του σύντροφο!

3. Η τρίτη αφορά διάλογο μεταξύ δύο επιχειρηματιών οι οποίοι συμφωνούν να δώσουν επιστροφή- μοιράσουν και μεταξύ τους, 12 εκατ. ευρώ και ένα σπίτι, από ανάθεση έργου πολλαπλάσιου (4 φορές πάνω) προϋπολογισμού!

4. Η τέταρτη αφορά μεγαλοπαράγοντα της κεντρικής Εξουσίας, ο οποίος φέρεται να έχει το φετίχ να καταγράφει τις προσωπικές ερωτικές στιγμές με την ερωμένη του στο κινητό της!!! Με αποτέλεσμα στην πιάτσα να κυκλοφορεί η φήμη ότι η εν λόγω ερωμένη του παράγοντα θα μπορούσε δυνητικά να δημοσιοποιήσει το βίντεο ως εκδίκηση σε περίπτωση που την εγκαταλείψει! Μιλάμε για υπόθεση ποιανού revenge porn το οποίο φέρεται να τρέμει ο «παράγοντας», μολονότι ούτε η ύπαρξη τέτοιου βίντεο επιβεβαιώνεται, αλλά πλανάται μόνο ως μια έρπουσα και ανυπόστατη φημολογία!

Όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα προϊόντα υποκλοπής, που δεν έχουν καμία σχέση με predator ή συνακροάσεις της ΕΥΠ, αλλά αν ισχύουν αποτελούν υλικό που έχει συγκεντρωθεί από φυσικές παρακολουθήσεις επιχειρηματικών συμφερόντων ή από βαλιτσάκια που έχουν ως γνωστόν προμηθευτεί τουλάχιστον 8 επιχειρηματίες – παράγοντες, που προφανώς τα διοχετεύουν σε περιθωριακά Μέσα με τα οποία έχουν αναπτύξει ιδιότυπες σχέσεις!