Λάμπρος Παπακωνσταντίνου: Ο πρώην «χρηματιστής» που διώκεται για το κακούργημα της χειραγώγησης της αγοράς ύψους 5 εκατ. κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, όπως προκύπτει από έγγραφο της Εισαγγελίας Αθηνών με ημερομηνία 21 Μαΐου 2018!!!

Λάμπρος Παπακωνσταντίνου: Ο πρώην «χρηματιστής» που διώκεται για το κακούργημα της χειραγώγησης της αγοράς ύψους 5 εκατ. κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, όπως προκύπτει από έγγραφο της Εισαγγελίας Αθηνών με ημερομηνία 21 Μαΐου 2018!!!

Πού βρίσκεται η υπόθεση και η κύρια ανάκριση; Ποιοι πάνε να την θάψουν όπως την Folli Follie; Ο ρόλος του (και του αδερφού) του στην ΑΜΚ της Εθνικής το 2010! Τι κάνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς;

Την ώρα που η δυσώδης υπόθεση της Folli Follie και των αρχιαπατεώνων Κουτσολιούτσων επιδιώκεται από βρώμικα κέντρα και υπόγεια συστήματα να μπλοκαριστεί και να οδηγηθεί σε παραγραφή μέσα από αναβολή σε αναβολή της πολύκροτης δίκης, με προσωπική ευθύνη του Υπ. Δικαιοσύνης Τσιάρα, μια άλλη υπόθεση που περιέργως πως, έχει «θαφτεί» και έχει χαθεί από το προσκήνιο, αφορά τον «χρηματιστή» Λάμπρο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Εισαγγελίας Αθηνών με ημερομηνία 21 Μαΐου 2018 διώκεται για το κακούργημα της χειραγώγησης της αγοράς κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με το ύψος της χειραγώγησης σύμφωνα με το κατηγορητήριο να αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσόν των 5 εκατ. ευρώ!

Η μείζονος σημασίας αυτή υπόθεση, που συνδέεται με την κάθαρση της αγοράς από φαινόμενα χρηματιστηριακής απάτης, είχε διαβιβαστεί στον Ανακριτή Αθηνών και επακολούθησε κυρία ανάκριση!

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο της Εισαγγελίας Αθηνών εκτός του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου διώκεται και ο αδερφός του Δαμιανός καθώς και άλλα πρόσωπα που συνδέονται με την τεράστια χειραγώγηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εθνικής τράπεζας το 2010!

Σημειώνεται ότι την συγκεκριμένη υπόθεση είχαν καταγγείλει δημοσίως οι κύριοι Λεωνίδας Μπόμπολας και Δημήτρης Κούτρας, όταν ο Λάμπρος Παπακωνσταντίνου είχε προταθεί από τον Σάκη Καλλιτσάντση ως μέλος του ΔΣ του Ελλάκτωρα, την εποχή της σφοδρής μεταξύ τους αντιπαράθεσης με φόντο την κυριαρχία στον ιστορικό όμιλο!

Μπόμπολας και Κούτρας θεωρούσαν απαράδεκτο να τοποθετηθεί στο ΔΣ μιας εισηγμένης ένα πρόσωπο που διώκεται από την Δικαιοσύνη και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος για χρηματιστηριακό έγκλημα και ειδικά αυτό της χειραγώγησης εις βάρος του επενδυτικού κοινού!

Βεβαίως στις μέρες μας το βαρύ αυτό κατηγορητήριο δεν απέτρεψε την ανάληψη της ηγεσίας του ομίλου Ιντεάλ από τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου!

Επί του προκειμένου, επειδή εσχάτως παρατηρείται υποθέσεις μείζονος σημασίας για την κάθαρση της χρηματιστηριακής αγοράς να επιδιώκεται η εμπλοκή τους με στόχο την παραγραφή διά μέσω καθυστερήσεων και αναβολών στις σχετικές διαδικασίες, απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη και ειδικότερα στον άξιο και ικανό δικαστικό κύριο Ισίδωρο Ντογιάκο και ζητάμε την παρέμβαση του προκειμένου να μην θαφτεί μία ακόμη τεράστιας σπουδαιότητας για την εξυγίανση της χρηματιστηριακής αγοράς υπόθεση, για την οποία έχει πέσει σιωπή, μια ιδιότυπη ομερτά, γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι έχει κλειδωθεί σε κάποιο συρτάρι!

Επιπροσθέτως απευθυνόμαστε στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ειδικά στην πρόεδρο της κυρία Βασιλική Λαζαράκου και την ρωτάμε εάν και πότε προτίθεται να φέρει στο ΔΣ για την επιβολή ποινών που θα διαβιβαστούν στη συνέχεια στην Εισαγγελία Αθηνών, την πολύκροτη υπόθεση της χειραγώγησης από τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου, τον αδερφό του Δαμιανό και αρκετά άλλα πρόσωπα!

Γιατί δεν την έχει φέρει στο ΔΣ μέχρι σήμερα η Βασιλική Λαζαράκου; Γιατί είναι αμπαρωμένη σε ένα συρτάρι; Δεν γνωρίζει ότι με το νέο νόμο Σταικούρα πιθανόν να οδηγηθεί σε παραγραφή;

Θα πρέπει να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει επιτέλους κάποια στιγμή η κυρία Λαζαράκου τον ρόλο και τις ευθύνες της!