Ποιος είναι ο κρυφός συνεταίρος του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, ο πλειοδότης στον διαγωνισμό της Εκκλησίας για την παραχώρηση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης;

Ποιος είναι ο κρυφός συνεταίρος του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, ο πλειοδότης στον διαγωνισμό της Εκκλησίας για την παραχώρηση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης;

Πίσω από τον επώνυμο εφοπλιστή που επικράτησε απέναντι στα Εβραϊκά ξενοδοχειακά συμφέροντα βρίσκεται επιχειρηματίας του Real estate, των ξενοδοχείων και των club σε top εγχώριους και ξένους προορισμούς!

Πίσω από τον γνωστό και επώνυμο εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη ο οποίος πλειοδότησε στον διαγωνισμό της Εκκλησίας για το φιλέτο των φιλέτων, το περίφημο Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης των 80 πευκόφυτων στρεμμάτων πάνω ακριβώς από την πλαζ του Αστέρα και επικράτησε των Εβραϊκών ξενοδοχειακών συμφερόντων που στηρίζονται στις ελληνικές τράπεζες και έχουν αποκτήσει πρόσβαση και επιρροή σε προβεβλημένο παραγωγικό υπουργό, φέρεται να βρίσκεται πολύ ισχυρός οικονομικά, επιχειρηματικός παράγων με δραστηριότητα κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα εσχάτως!

Ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας που «κρύβεται» πίσω από τον Βίκτωρα Ρέστη, πραγματοποίησε την τελευταία δεκαετία λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, όπου δραστηριοποιήθηκε αρχικά στα Βαλκάνια και στη συνέχεια στα Αραβικά Εμιράτα!

Η επιχειρηματική του δράση αφορά στο real estate, τα ξενοδοχεία και τα famous club σε top εγχώριους και ξένους προορισμούς!

Η σχέση του με τον Βίκτωρα Ρέστη ανάγεται στο παρελθόν και ειδικότερα μετοχική συνεργασία σε ξενοδοχειακό θέρετρο στο Μαυροβούνιο!

Την ώρα τούτη πάντως ο εν λόγω επιχειρηματίας – παράγοντας, που θήτευσε και σε ποδοσφαιρική ομάδα του (πάλαι ποτέ) κέντρου, κινείται μεταξύ Μυκόνου- Σαντορίνης και Ντουμπάι, ενώ οι σχετικές μπίζνες επεκτείνονται μέχρι και πέραν των ορίων των Εμιράτων!