Ο τζιτζιφιόγκος (με τα στενά κόκκινα και πράσινα παντελόνια) του τζόγου, πρώην συνομιλητής του Μαξίμου, με το ξέπλυμα και την φοροδιαφυγή, προοριζόταν για …μικρομέτοχος!

Ο τζιτζιφιόγκος (με τα στενά κόκκινα και πράσινα παντελόνια) του τζόγου, πρώην συνομιλητής του Μαξίμου, με το ξέπλυμα και την φοροδιαφυγή, προοριζόταν για …μικρομέτοχος!

Ο φιρφιρίκος αφού επιχείρησε να καταστρέψει τα εις βάρος του ενοχοποιητικά στοιχεία, θέλει και …family office για τις επενδύσεις του, νομίζοντας ότι είναι ο Λάτσης ή ο Βαρδινογιάννης!

Σας έχω γράψει κατά καιρούς για τον φιγουρατζή «επιχειρηματία», με τα κόκκινα και πράσινα στενά παντελόνια, μετρ του «τζόγου» και των υπόγειων διαδρομών, που έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα 80 εκατ. ευρώ διά μέσω εφοπλιστή – πρωταγωνιστή του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου στη χώρα, αλλά και για φοροδιαφυγή μεγάλης αξίας, τα ενοχοποιητικά στοιχεία για την οποία προσπάθησε να εξαφανίσει με τρόπο προκλητικά ύποπτο και γκανγκστερικό!

Ο συγκεκριμένος τζιτζιφιόγκος (που οι κακές γλώσσες λένε ότι κουνάει την αχλαδιά) που νομίζει πως κάποιος είναι επειδή έπιασε δυο φράγκα στο χέρι και κάποιοι στο Μαξίμου του είχαν δώσει αέρα και τον είχαν καταστήσει συνομιλητή, ίδρυσε «family office» διά μέσω του οποίου θα πραγματοποιεί τις «εμβληματικές» επενδύσεις του!

Βλέπετε, όταν εκεί που μια ζωή «έκλεινε το ρήμα πεινάω σε όλους τους χρόνους», ξαφνικά βρέθηκε συνομιλητής της εξουσίας, μπαινόβγαινε στο Μαξίμου (κυρίως επί ΣΥΡΙΖΑ) και πραγματοποιούσε αγοραπωλησίες εκατοντάδων εκατομμυρίων, φυσικό ήταν κάπου να …σαλτάρει!

Και να νομίζει ότι είναι κάτι μεταξύ Λάτση και Βαρδινογιάννη, οπότε χρειάζεται family office για τις επενδύσεις της οικογενείας...

Έλα όμως που η ζωή έρχεται και εκ των υστέρων αποκαλύπτει σε τι μέγεθος και τι ύψος τον είχαν κατατάξει οι πάλαι ποτέ συνομιλητές του!

Γιατί την ώρα που ο ίδιος νόμιζε ότι είναι …Βαρδινογιάννης, στην πραγματικότητα τον προόριζαν για μικρομέτοχο της μίας παλάμης και των τεσσάρων δαχτύλων!

Ε, ρε τι τραβάμε με τον κάθε φιρφιρίκο... που αποδεικνύεται τεράστιος ξεφτίλας!