Ο Μηλιώνης, οι Εβραίοι, η κάνναβη, το εργοστάσιο στην Κόρινθο και ο «κρυφός μέτοχος», επώνυμος πολιτικός!

Ο Μηλιώνης, οι Εβραίοι, η κάνναβη, το εργοστάσιο στην Κόρινθο και ο «κρυφός μέτοχος», επώνυμος πολιτικός!

Ο Μηλιώνης, μετά την δυσάρεστη παρένθεση της προφυλάκισης του, έχει επιστρέψει στην ενεργό επιχειρηματική σκηνή όπου φέρεται να μπαίνει, παρέα με Εβραίους συνεταίρους!

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα παράκεντρα της Δικαιοσύνης ερευνούν μεθοδικά και εξονυχιστικά στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή τους σχετικά με τη συμμετοχή γνωστού πολιτικού παράγοντα «στα κόλπα»!

«Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά» τραγουδούσε μια φορά κι έναν καιρό ο Γιώργος Κοινούσης στο περίφημο τραγούδι «Όλοι θα ζήσουμε» στο άκουσμα του οποίου έσπαγαν τόνοι από πιάτα στα μπουζουξίδικα της εποχής, την δεκαετία του 1970!

Στις μέρες μας βλέπετε όλο αυτό το σκηνικό έχει αλλάξει και οι παραδοσιακές μπουζουκλερί αντικαταστάθηκαν από τα music halls όπου την τιμητική τους έχουν μόνο τα λουλούδια!

Ένας από τους εξειδικευμένους στον λουλουδοπόλεμο υπήρξε και ο Βασίλης Μηλιώνης της Energa, που με την παρουσία του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις χαρακτήρισε μια εποχή με ιδιωτικά Lear jet, πάρτι στο Μαϊάμι συνοδεία επωνύμων και εντυπωσιακών μοντέλων!

Ο Μηλιώνης, μετά την δυσάρεστη παρένθεση της προφυλάκισης του, έχει επιστρέψει στην ενεργό επιχειρηματική σκηνή όπου φέρεται να μπαίνει, παρέα με Εβραίους συνεταίρους του με εξειδίκευση στα ξενοδοχεία, σε όλες τις δουλειές, σε όλα τα «κόλπα»!

Είτε πρόκειται για μπίζνες με χρυσές βίζες, είτε σε διαγωνισμούς του Δημοσίου όπως τα Δικαστήρια Πειραιά, είτε ακόμη, όπως εσχάτως, στην μπίζνα με την κάνναβη!!!

Το εργοστάσιο στην Κόρινθο μου λένε ότι πηγαίνει μπόμπα, τα κέρδη που βγαίνουν είναι πολλά, οπότε όλοι είναι ικανοποιημένοι! Και οι φανεροί μέτοχοι αλλά και οι κρυφοί!!!

Αλήθεια, ποιος είναι ο κρυφός μέτοχος; Σε όλα τα κόλπα! Είναι επιχειρηματίας ή πολιτικός; Και πως άραγε η μυστική αυτή σχέση μπορεί να κρατηθεί επί μακρόν στο σκοτάδι και να μην αποκαλυφθεί;

Αληθεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την ψάχνει; Και ότι συστήματα και υπόγειες διαδρομές στην Δικαιοσύνη μελετούν εξονυχιστικά στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή τους; Και βάσει των οποίων θα αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η ταυτότητα του επωνύμου και προβεβλημένου «κρυφού μετόχου»! Αυτά προς το παρόν…