Δ. Κούτρας και Δ. Καλλιτσάντσης μαζί σε κηδεία πρώην επωνύμου στελέχους του Υπ. Υποδομών – Λέτε να συζητούσαν για συνεργασία (μετοχική) στον Ακτωρα; Ο Σάκης πάντως ήταν χώρια! Στην άλλη πλευρά…

Δ. Κούτρας και Δ. Καλλιτσάντσης μαζί σε κηδεία πρώην επωνύμου στελέχους του Υπ. Υποδομών – Λέτε να συζητούσαν για συνεργασία (μετοχική) στον Ακτωρα; Ο Σάκης πάντως ήταν χώρια! Στην άλλη πλευρά…

Το μεγάλο ερώτημα της εργολαβικής πιάτσας: Πόσων χρόνων είναι πραγματικά ο Δ. Κούτρας; Έχει γεννηθεί στις 29 Φεβρουαρίου και γιορτάζει γενέθλια κάθε τέσσερα (4) χρόνια!!!!

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους εργολάβους και εκπροσώπους τεχνικών εταιριών που παρέστησαν στην νεκρώσιμη ακολουθία πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του πάλαι ποτέ ΥΠΕΧΩΔΕ, το πόσο κοντά βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής δυο παλιοί «εχθροί» στον όμιλο του Ελλάκτωρα, που κονταροχτυπήθηκαν μεταξύ τους για την πρωτοκαθεδρία και τον μετοχικό έλεγχο και στο τέλος της ημέρας βρέθηκαν όλοι μαζί εκτός νυμφώνος!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κούτρα και τον Δημήτρη Καλλιτσάντση, που παρακολούθησαν μαζί από την αρχή ως το τέλος την τελετή και την νεκρώσιμη ακολουθία, σαν δυο πολύ καλοί και στενοί φίλοι που έχουν αφήσει πίσω, στο παρελθόν όλα όσα τους χώριζαν!

Αντιθέτως ο περίφημος Σάκης Καλλιτσάντσης βρισκόταν στην …απέναντι πλευρά, χώρια, χωρίς καμία επαφή ούτε με τον Κούτρα, ούτε με τον αδερφό του Δημήτρη, με τον οποίο τους χωρίζουν πολλά και έχουν κόψει ακόμη και την καλημέρα!

Πάντως οι καλά γνωρίζοντες διέγνωσαν ότι οι δυο Δημήτρηδες όχι μόνο έχουν αποκαταστήσει σχέσεις, αλλά φάνηκε να μιλούν για το μέλλον και τις προοπτικές στον κλάδο!

Στον βαθμό που οι καλά γνωρίζοντες να υποθέτουν ότι κάτι …ψήνεται μεταξύ τους, πιθανότατα κάποιας μορφής συνεργασία, ίσως και μετοχική, στον Ακτωρα, όπου ο γερόλυκος Κούτρας σχεδόν έχει αποκτήσει από τον Ελλάκτωρα, μαζί με έναν Κύπριο που έχει και κότερο!

Πάντως, το μεγάλο ερώτημα της κατασκευαστικής αγοράς είναι πόσων χρόνων τελικά είναι ο Δ. Κούτρας!

Και τούτο διότι ο 77 χρόνος εργολάβος έχει γεννηθεί 29 Φεβρουαρίου και ως εκ τούτου γιορτάζει τα γενέθλια του κάθε τέσσερα (4) χρόνια!!!