Το Κτήμα Άλφα, το αγαπημένο κρασί του Σκέρτσου, ο οινοτουρισμός και οι επιδοτήσεις μαμούθ ύψους 25 εκατ. ευρώ! μολονότι ο τζίρος του οινοποιείου δεν ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ!

Το Κτήμα Άλφα, το αγαπημένο κρασί του Σκέρτσου, ο οινοτουρισμός και οι επιδοτήσεις μαμούθ ύψους 25 εκατ. ευρώ! μολονότι ο τζίρος του οινοποιείου δεν ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ!

Ο ινστρούκτορας της υπουργοποίησης της ΠΥΡΚΑΛ και εγκατάλειψης 200 κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας στα νύχια του Δ. Ανδριόπουλου, το κολλητάρι Μάριος Ψάλτης (Price) και τα φιλαράκια από την Φλώρινα!

Για τον περίφημο Άκη Σκέρτσο του Μαξίμου, απολειφάδι του «εκσυγχρονισμού» (ταυτόσημο της Διαπλοκής) της εποχής Σημίτη και νυν ινστρούκτορα του διεστραμμένου σχεδίου «υπουργοποίησης» του οικοπέδου της ΠΥΡΚΑΛ και εγκατάλειψης 200 κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας, στα «νύχια» και τις ορέξεις του «βαρώνου» του Real estate Δ. Ανδριόπουλου, σας τα έχουμε γράψει αναλυτικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τα κολλητάρια του πχ Μάριος Ψάλτης της Price που παίρνει απευθείας όλες τις δουλειές του Μαξίμου και φτιάχνει τα περίφημα «κουτάκια» για τον «σπουδαίο» Ακη ή Τροντ Σόλιντ (τον Νορβηγό προπονητή του Ολυμπιακού που είχε διώξει νύχτα κακείν κακώς ο Σ. Κόκκαλης) όπως τον αποκαλούν στο πρωθυπουργικό γραφείο!

Πάμε όμως παρακάτω, γιατί σας έχω νέα σχετικά με την αγάπη του Σκέρτσου στον εκλεκτό οίνο!

Μου λένε λοιπόν ότι αγαπημένο κρασί του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Α. Σκέρτσου είναι το Κτήμα Άλφα!

Ο αμπελώνας από το Αμύνταιο Φλώρινας διακρίνεται ως γνωστόν για τις εξαιρετικές ποικιλίες του αλλά και το περίφημο οινοποιείο που παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα και εσχάτως μπαίνει και στην παραγωγή αφρώδους οίνου με αξιοσημείωτη επένδυση.

Ωστόσο, πέραν της παραγωγής εκλεκτού οίνου που όπως λέγεται αρέσει πολύ στον κ. Α. Σκέρτσο, το Κτήμα Άλφα των κ. Μάκη Μαυρίδη και Αγγέλου Ιατρίδη επεκτείνεται και στον τομέα του οινοτουρισμού με επενδυτικό σχέδιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ που εκτός των άλλων προβλέπει και την ανέγερση – κατασκευή καταλυμάτων στην έκταση του οινοποιείου.

Οι πληροφορίες λένε πως με αφορμή την απολιγνιτοποίηση της περιοχής το Κτήμα Άλφα εκμεταλλευόμενο τη συγκυρία, κατά την οποία ο κ. Μουσουρούλης έχει εγκατασταθεί από την ΕΕ στην Ελλάδα με αρμοδιότητα τον συντονισμό του Σχεδίου της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας, κατάφερε να ενταχθεί στα αναπτυξιακά πλάνα και να εξασφαλίσει επιδότηση που φημολογείται ότι φθάνει τα 25 εκατ. ευρώ, μολονότι ο τζίρος του οινοποιείου κινείται πέριξ των 7 εκατ. ευρώ!

Αυτή είναι μια ωραία εξέλιξη που θα ικανοποιήσει υποθέτω τον πρωταγωνιστή της στήλης Ακη Σκέρτσο, ο οποίος όταν θα επισκέπτεται την Φλώρινα, εκτός του ότι θα συνεχίσει να απολαμβάνει το αγαπημένο του εκλεκτό κρασί, θα ρίχνει κι έναν ύπνο στο τουριστικό κατάλυμα για να ξεκουραστεί! Πως λένε οι Άγγλοι: fun and pleasure!