Άκης Σκέρτσος: Η μαύρη τηλεοπτική του εμφάνιση που δεν... χαμπαριάζει από προλήψεις

Άκης Σκέρτσος: Η μαύρη τηλεοπτική του εμφάνιση που δεν... χαμπαριάζει από προλήψεις

Εμφανίζεται στα κανάλια προσκεκλημένος να μιλήσει για την τραγωδία των Τεμπών με εμφάνιση που θυμίζει «κοράκι»: Μαύρο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα, μαύρο σακάκι.

Δεν ξέρω, αν σε γενικότερα θέματα πολιτικού σχεδιασμού οι απόψεις του Χρήστου – Γεωργίου ( για τους παρεπιδημούντες στην πτωχή από πολλές απόψεις αυτή χώρα, απλά Άκη ) – Σκέρτσου , μετράνε και αποδίδουν κάτι στην κυβέρνηση.

Αλλά από άποψη σκηνικής παρουσίας ο παρά τω πρωθυπουργώ «σκίζει».

Ο άνθρωπος διαθέτει πλούσιο βεστιάριο και «ταπώνει» κυριολεκτικά διάφορους άλλους φλούφληδες, που παρακολουθούμε να παρελαύνουν καθημερινά στα κανάλια και δεν γνωρίζουν πως να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους, αναλόγως των εξελίξεων.

Θαύμασα λοιπόν προχθές την υπουργάρα, να εμφανίζεται στα κανάλια προσκεκλημένος να μιλήσει για την τραγωδία των Τεμπών με εμφάνιση θυμίζει «κοράκι»: Μαύρο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα, μαύρο σακάκι.

Προφανώς ήθελε να εκδηλώσει το βαθύ πένθος του, για την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, αλλά να παραδώσει και μαθήματα ενδυματολογικής «συμπεριφοράς» σε άλλα στελέχη της κυβέρνησης που εμφανίζονται στα κανάλια με γαλάζια –άκουσον – άκουσον– πουκάμισα και γραβάτες !

Δικαίως θα με ρωτήσετε, τι είπε ο κ. Σκέρτσος.

Πού να θυμάμαι, εγώ είχα εκστασιαστεί από την τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Θαύμασα επίσης το ότι με την «μαύρη» εμφάνιση του ο υπουργός απέδειξε πως δεν είναι προληπτικός: Γιατί όπως διαβάζω στη Wikipedia «στις περισσότερες κουλτούρες το κοράκι θεωρείται κακός οιωνός».