Ο Πατέλης, ο Λινάτσας, η Attica bank και το …κακό συναπάντημα – Ψάχνουν, λέει, για νέο ιδιώτη επενδυτή που θα μπει στην αύξηση - Το νταραβέρι και οι μόνιμες υψηλές αμοιβές!

Ο Πατέλης, ο Λινάτσας, η Attica bank και το …κακό συναπάντημα – Ψάχνουν, λέει, για νέο ιδιώτη επενδυτή που θα μπει στην αύξηση - Το νταραβέρι και οι μόνιμες υψηλές αμοιβές!

Υπήρξε ο Αλ. Πατέλης πάσης φύσης συνεργάτης της Axia ventures; Ποίου εξοχικό στη Σύρο νοικιάζει ο Λινάτσας; Η Ελ. Βρεττού, τα 300 εκατ. προβλέψεις και το τέλος της παραπλάνησης των επενδυτών!

Μετά την εύλογη και απολύτως ορθή κίνηση της Thrivest να …κρατήσει αποστάσεις και να απομακρυνθεί – «αποσυρθεί» από τη συμμετοχή της στην Attica bank, λόγω του πρωτοφανούς αδιεξόδου και του θόλου τοπίου ως προς τις τρύπες, τους σκελετούς και τις πραγματικές κεφαλαιακές ανάγκες, μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι ο διαβόητος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης (έχουν …να λένε οι κάτοικοι της Δεξαμενής) «ανέθεσε» στον γνωστό και μη εξαιρετέο Λινάτσα, «ακόλουθο» του επί σειρά ετών (αληθεύει ότι ο Πατέλης ήταν υπάλληλος ή πάσης φύσης συνεργάτης με την Axia ventures κατά το παρελθόν;) να ανακαλύψει νέο ιδιώτη επενδυτή που θα βάλει τα λεφτά του μαζί με το ΤΧΣ στην τράπεζα Αττικής!

Διότι ως γνωστόν ο SSM δεν επιτρέπει στο Δημόσιο να συμμετέχει στην αύξηση κεφαλαίου της Attica bank χωρίς την παράλληλη – ταυτόχρονη συμμετοχή ιδιωτών!

Έτσι είχε ανακαλυφθεί η Ellington, της οποίας η συμμετοχή μόλις και μετά βίας άγγιξε τα 2-3 εκατ. ευρώ!!!

Η «επιτυχία» αυτή του δίδυμου Πατέλη – Λινάτσα (αλήθεια, ποιου παράγοντα το εξοχικό στην Σύρο νοικιάζει ο Λινάτσας κάθε καλοκαίρι;) που επί 4 χρόνια «διαχειρίζονται» παρασκηνιακά τις τύχες την Attica bank και έχουν επιτύχει το απόλυτο μηδέν για την τράπεζα και τους μετόχους και υψηλές αμοιβές επί σειρά ετών για την εταιρία του Λινάτσα, που μετεξελίχθηκε σε προνομιακό συνομιλητή του Μαξίμου, εξελίσσεται σε γάγγραινα για το τραπεζικό σύστημα και τη λειτουργία της αγοράς!

Σε απλά λόγια, μας κοροϊδεύουν επί χρόνια ψιλό γαζί!

Διότι ούτε ιδιώτη επενδυτή πρόκειται ποτέ να βρει ο Λινάτσας για να μπει στην Attica bank, όπως δεν βρήκε τόσα χρόνια, ενώ εάν βρει θα είναι τύπου Ellington (του εγχώριου κακέκτυπου εννοώ), οπότε καλύτερα να μην μας ξανατύχει κάτι τέτοιο!

Όσο για την Ελένη Βρεττού, μολονότι την συμπαθώ, οφείλω να πω ότι μας «έπρηξε» μέχρι να κάνει το αυτονόητο, να εντάξει τα 300 εκατ. στις προβλέψεις, για να σταματήσει η παραπλάνηση των επενδυτών, παλαιών και νέων!

Η Βρεττού είναι μια νέα φιλόδοξη και ανερχόμενη τραπεζίτισα που αλίμονο εάν μπαίνει στις παλαιού τύπου λογικές της συγκάλυψης και της ωραιοποίησης, που χαρακτήριζαν προσωπικότητες ξεπερασμένες στο τραπεζικό σύστημα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!