Αποκάλυψη: Στα δίχτυα της Αρχής για το ξέπλυμα, σύζυγος πασίγνωστου παρουσιαστή / ηθοποιού – Η αγορά δύο υπερπολυτελών τζιπ BMW, με κατάθεση 156.700 ευρώ σε μετρητά (που δεν δικαιολογούνται) στο λογαριασμό επωνύμου εμπορικού αντιπροσώπου!

Αποκάλυψη: Στα δίχτυα της Αρχής για το ξέπλυμα, σύζυγος πασίγνωστου παρουσιαστή / ηθοποιού – Η αγορά δύο υπερπολυτελών τζιπ BMW, με κατάθεση 156.700 ευρώ σε μετρητά (που δεν δικαιολογούνται) στο λογαριασμό επωνύμου εμπορικού αντιπροσώπου!

Η τράπεζα ενημέρωσε την ΤτΕ που έστειλε την υπόθεση στην Αρχή για το ξέπλυμα και αυτή στον ΣΔΟΕ - Εμπλοκή και για τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της BMW που δέχτηκε την συναλλαγή σε μετρητά!

Μία υπόθεση του 2019 που αφορά τη σύζυγο πασίγνωστου παρουσιαστή – ηθοποιού, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τα θέατρα, έφτασε στην Αρχή για το ξέπλυμα, μετά από παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία είχε ειδοποιηθεί σχετικά από συστημική τράπεζα!

Στις 16-04-2019 η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού – παρουσιαστή, η οποία επίσης είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια, μετέβη σε υποκατάστημα συστημικής τράπεζας και κατέθεσε το ποσόν των 76.400 ευρώ σε μετρητά που μετέφερε σε χαρτοφύλακα, στον λογαριασμό επωνύμου και πανίσχυρου εξουσιοδοτημένου εμπορικού αντιπροσώπου της BMW για την αγορά ενός αυτοκινήτου τύπου τζιπ! Στην τράπεζα σήμανε συναγερμός!

Έναν μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15-05-2019 η ίδια ηθοποιός, σύζυγος του πασίγνωστου κωμικού και παρουσιαστή, μετέβη ξανά στο πιστωτικό ίδρυμα και κατέθεσε πάλι σε μετρητά 80.300 ευρώ στον λογαριασμό του ίδιου εμπορικού αντιπροσώπου της BMW, προκειμένου να αποκτήσει ένα ακόμη αυτοκίνητο BMW πιθανότατα τύπου SUV!

Στην τράπεζα χτύπησε και πάλι συναγερμός για δεύτερη φορά!

Ειδοποιήθηκε ξανά η Τράπεζα της Ελλάδος για το συνολικό ποσόν των 156.700 ευρώ που κατατέθηκαν σε μετρητά στον λογαριασμό του αντιπροσώπου της BMW, που με τη σειρά της έστειλε την υπόθεση στην Αρχή για το ξέπλυμα!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τον έλεγχο που διεξήχθη, το ιλιγγιώδες αυτό ποσόν σε μετρητά δεν δικαιολογείται από το φορολογικό προφίλ της συζύγου του διάσημου κωμικού ηθοποιού και παρουσιαστή!

Η ίδια επιχείρησε να δικαιολογήσει την κατοχή του συγκεκριμένου ποσού σε μετρητά, ότι «σήκωσε τις εισπράξεις από τα θέατρα», τα οποία όμως ανήκουν σε νομικό πρόσωπο και όχι στην ίδια ως φυσικό πρόσωπο!

Ο Χ. Βουρλιώτης σύμφωνα με τις πληροφορίες απέστειλε τον φάκελο στον ΣΔΟΕ και στις αρμόδιες φορολογικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση, να διενεργήσουν ελέγχους και να αποστείλουν ξανά στην Αρχή για το ξέπλυμα το σχετικό πόρισμα, προκειμένου να επιληφθεί για τα περαιτέρω!

Στο κάδρο, πέραν της συζύγου του πασίγνωστου ηθοποιού – παρουσιαστή, έχει μπει και ο πανίσχυρος και πασίγνωστος εμπορικός αντιπρόσωπος της BMW ο οποίος κατά παράβαση του νόμου δέχτηκε την καταβολή μετρητών ύψους 156.700 ευρώ, μολονότι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπεται εμπορική συναλλαγή σε μετρητά άνω των 500 ευρώ!!!