Και όμως ο Γιώργος Στάσσης κατάφερε το ακατόρθωτο: Διπλασιασμό τζίρου (11,3 δισ.) επαναλαμβανόμενο EBITDA (953 εκατ.), μείωση του δανεισμού, συνεισφορά 1,8 δισ. στην κοινωνία, εξαγορά της Enel Romania!!!

Και όμως ο Γιώργος Στάσσης κατάφερε το ακατόρθωτο: Διπλασιασμό τζίρου (11,3 δισ.) επαναλαμβανόμενο EBITDA (953 εκατ.), μείωση του δανεισμού, συνεισφορά 1,8 δισ. στην κοινωνία, εξαγορά της Enel Romania!!!

Από την απαξίωση και τον επιδιωκόμενο κατακερματισμό, στην απόλυτη κυριαρχία - Με τους εργαζόμενους στο πλευρό της η διοίκηση πέτυχε ένα ανεπανάληπτο success story, προς όφελος του Δημοσίου και απέναντι στην Διαπλοκή!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει πραγματοποιήσει ένα απίστευτο, ανεπανάληπτο success story!

Ο Γιώργος Στάσσης ανέλαβε μια επιχείρηση σε πλήρη ανυποληψία, σχεδόν πτωχευμένη, υπό κατάρρευση και με τα ισχυρά συμφέροντα του χώρου της Ενέργειας να ετοιμάζονται για πλιάτσικο, για τον κατακερματισμό της περιουσίας της ΔΕΗ, δηλαδή του Δημοσίου και του φορολογούμενου πολίτη!

Και μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε το ακατόρθωτο!!!

Η ΔΕΗ από την απαξία να καταστεί σήμερα κυρίαρχη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στα Βαλκάνια και να αποτελεί μια από τις ισχυρότατες επιχειρήσεις στον ευρωπαϊκό χώρο της Ενέργειας!

Και όλοι να τρέχουν να συνεργαστούν μαζί της, σε business, επενδυτικά σχέδια και διαγωνισμούς!

Με τους εργαζόμενους στο πλευρό της η Διοίκηση Γ. Στάσση πέτυχε έναν απίστευτο διπλασιασμό (97%) του τζίρου που ανήλθε στα 11,3 δις., ένα συνεχές και επαναλαμβανόμενο EBITDA 953 εκατ. (!!!), μείωση δανεισμού κατά 500 εκατ. , συνεισφορά – μαμούθ στην κοινωνία ύψους 1,8 δις. προς ανακούφιση από την ενεργειακή κρίση και απίστευτη εξαγορά της Enel Romania, η απόκτηση της οποίας κατατάσσει πλέον την ΔΕΗ πρώτη στα Βαλκάνια και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη!

Στη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο! Και όλοι δεν είναι ίδιοι!

Το «θαύμα» της ΔΕΗ θα καταγραφεί στην ιστορία! Γιατί αποτελεί ένα come back για σεμινάριο!

Το οποίο οφείλουν να διδάσκονται οι πάσης φύσης Σαχίνηδες, οι μάνατζερ του «γλυκού νερού», που μολονότι διαχειρίζονται ένα μονοπωλιακό αγαθό, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διαπομπεύεται η κυβέρνηση και να εξοργίζονται μέτοχοι, κοινωνία, εργαζόμενοι!