Αποκάλυψη: Παραίτηση βόμβα του Αρτούρ Νταβιτιάν από το ΔΣ του ΟΛΘ κατ’ απαίτηση της Ε.Ε. – Σφίγγει ο κλοιός για τον Ιβάν Σαββίδη!

Αποκάλυψη: Παραίτηση βόμβα του Αρτούρ Νταβιτιάν από το ΔΣ του ΟΛΘ κατ’ απαίτηση της Ε.Ε. – Σφίγγει ο κλοιός για τον Ιβάν Σαββίδη!

Το δεξί χέρι και ποιο έμπιστο πρόσωπο του Ρώσου ολιγάρχη στις επενδύσεις του στην Ελλάδα, οδηγήθηκε σε παραίτηση από τον ΟΛΘ, σε εφαρμογή των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί διεθνώς!

Την παραίτηση του από το ΔΣ του ΟΛΘ και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επενδύσεων του Λιμένος Θεσσαλονίκης υπέβαλε πριν λίγο ο Αρτούρ Νταβιτιάν, δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη στις επενδύσεις του στην Ελλάδα και Διευθύνων Σύμβουλος της Dimera υπό την ομπρέλα της οποίας ξετυλίγονται οι επενδύσεις του Ρώσου ολιγάρχη στη χώρα μας!

Η παραίτηση Νταβιτιάν, του πιο στενού και έμπιστου προσώπου του Ιβάν Σαββίδη, έλαβε χώρα κατόπιν απαίτησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των Αμερικανικών Αρχών που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν οι μεγάλες υποδομές, λιμάνια, τρένα, αεροδρόμια, να βρίσκονται υπό τον έλεγχο και την διοίκηση του Ρωσικού παράγοντα!

Η εξέλιξη αυτή την ώρα τούτη έρχεται να καταδείξει ότι στενεύει ο κλοιός για τον Ιβάν Σαββίδη στη χώρα μας και ότι Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές αρχές έχασαν πλέον την υπομονή τους με το παιχνίδι των καθυστερήσεων που παίζει ο Ρώσος ολιγάρχης, που όλο χαλάει στο παραπέντε κάθε διαπραγμάτευση για την πώληση του ΟΛΘ και του Open!

Έτσι, την ώρα τούτη, στο κάδρο των διεθνών αρχών μπήκε η δράση του Αρτούρ Νταβιτιάν στην Ελλάδα, από τον οποίο ζητήθηκε στα πλαίσια των διεθνών κυρώσεων να αποχωρήσει από τον ΟΛΘ και τη θέση ευθύνης στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης! Και αυτό είναι μόνο η αρχή …