Αποκάλυψη – όλο το Big Deal: Στον Σεΐχη Ταχνούν Μπιν Ζαγέντ του Αμπου Ντάμπι πουλήθηκε αντί 300 εκατ. ευρώ το 50% του Nammos (Μύκονος – Ντουμπάϊ)!

Αποκάλυψη – όλο το Big Deal: Στον Σεΐχη Ταχνούν Μπιν Ζαγέντ του Αμπου Ντάμπι πουλήθηκε αντί 300 εκατ. ευρώ το 50% του Nammos (Μύκονος – Ντουμπάϊ)!

Ποιος είναι ο πανίσχυρος Άραβας, αδερφός του Εμίρη του Άμπου Ντάμπι που διαχειρίζεται περιουσία άνω των 300 δις. δολαρίων - Η αγορά 5όροφου νεοκλασικού ακινήτου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και το Ermioni club!

Το Big Deal είναι γεγονός! Το περίφημο Nammos των Πέτρου Στάθη, Ζαννή Φραντζέσκου – πρώην μπάρμαν στο Caprice που διαμένει μόνιμα στο Πριγκιπάτο του Μονακό – και του Αιγύπτιου μάγειρα Σάμι Ιμπραήμ πουλήθηκε αντί 300 εκατ. ευρώ στον βαθύπλουτο Σεΐχη Ταχνούν μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχιάν, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την περιουσία που συνολικά διαχειρίζεται να αγγίζει το μυθικό ποσόν των 300 δις. δολαρίων!

Ο Ταχνούν έχει γεννηθεί το 1969 και είναι αδερφός του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι Μοχάμεντ Μπιν Ζαγέντ και διάδοχο του θρόνου των ΗΑΕ!

Είναι Πρόεδρος της First bank Abu Dhabi την οποία ουσιαστικά και ίδρυσε μόλις στα 23 χρόνια του (First Gulf Bank που συγχωνεύθηκε με την Εθνική τράπεζα του Άμποτ Ντάμπι)!

Ο Σεΐχης Ταχνούν έχει ήδη προβεί σε επενδυτικές κινήσεις στην Ελλάδα, όπως η αγορά ενός 5όροφου νεοκλασικού ακινήτου κάτω από την Ακρόπολη και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Διονυσίου Αεροπαγίτου και Μακρυγιάννη!

Ο Σείχης Ταχνούν μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχιάν

Επιπροσθέτως είχε προηγηθεί η αγορά του παλαιού ξενοδοχείου Ermioni club στο Πόρτο Χέλι που διαθέτει έκταση 200 στρεμμάτων και θα αναπτυχθεί ξενοδοχείο 6 αστέρων!

Το big deal με το Nammos!

Το «Nammos Εστιατόρια» (Μύκονος – Ντουμπάϊ και προσεχώς αλλού) αποτιμήθηκε στο ποσόν των 600 εκατ. ευρώ και η συμφωνία προβλέπει την απόκτηση από τον Ταχνούν του 50% των μετοχών αντί του ποσού των 300 εκατ. ευρώ!

Ο Πέτρος, το αφεντικό του Πέτρου!

O Πέτρος Στάθης

Από αυτά 150 εκατ. θα καταλήξουν στους λογαριασμούς του Πέτρου Στάθη και από 75 εκατ. ευρώ στις τσέπες του Ζαννή Φραντζέσκου (πρώην μπάρμαν στο Caprice ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Πριγκιπάτο του Μονακό) και του Αιγύπτιου μάγειρα Σάμι Ιμπραήμ!

O Ζαννής Φραντζέσκος

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο, Ζαννής και Σάμι υπέγραψαν πλουσιοπάροχο μυθικό συμβόλαιο 5 ετών, το οποίο περιλαμβάνει bonus 3% επί του συνολικού τζίρου όλων των εστιατορίων (και εκείνων που θα λειτουργήσουν στα ξενοδοχεία Nammos Μύκονος, Ντουμπάϊ και Μαλδίβες) καθώς και ετήσιο μισθό 3 εκατ. ευρώ έκαστος!