Η αποκάλυψή μας, η επιστολή 6 ερωτημάτων όπου ζητεί διευκρινίσεις για τη χρήση 2021 και το Α’ εξάμηνο 2022 απέστειλε η Επ. Κεφαλαιαγοράς στην τεχνική εταιρία ΑΒΑΞ!

05/04/2023, 23:54
Η αποκάλυψή μας, η επιστολή 6 ερωτημάτων όπου ζητεί διευκρινίσεις για τη χρήση 2021 και το Α’ εξάμηνο 2022 απέστειλε η Επ. Κεφαλαιαγοράς στην τεχνική εταιρία ΑΒΑΞ!

Το ζήτημα των προς πώληση περιουσιακών στοιχείων, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο, οι απαιτήσεις από τον Λίβανο, ο μακροπρόθεσμος δανεισμός και η εντυπωσιακή ανάκαμψη της Αβαξ που διανέμει μέρισμα και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον!

Με επίσημη επιστολή που απέστειλε χθες προς την εργοληπτική εταιρία ΑΒΑΞ, η Επ. Κεφαλαιαγοράς ζητεί διευκρινίσεις επί του ισολογισμού για τη χρήση 2021 και των οικονομικών καταστάσεων του πρώτου εξαμήνου του 2022, αναμένοντας τις σχετικές απαντήσεις εντός 5 ημερών!

Με την επιστολή της προς την ΑΒΑΞ η Επ. Κεφαλαιαγοράς έρχεται να επιβεβαιώσει το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας, ως προς έλεγχο επί των οικονομικών στοιχείων της τεχνικής εταιρίας τον οποίο πραγματοποίησε Ανεξάρτητη Αρχή, που με τη σειρά της παρέπεμψε το ζήτημα στην Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Επί του προκειμένου με την επιστολή της η Επ. Κεφαλαιαγοράς θέτει 6 ερωτήματα προς την κατασκευαστική εταιρία, τα οποία σχετίζονται με τα κατεχόμενα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις, τη μέθοδο επιμέτρησης που ακολουθήθηκε σχετικά από την εταιρία, αν πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες αποσβέσεις σχετικά με τα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία, διευκρινίσεις ως προς τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της εταιρίας, το ύψος των απαιτήσεων της εταιρίας από τον Λίβανο καθώς και το ύψος του ανεκτέλεστου υπόλοιπου κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες αναφοράς!

Οι πληροφορίες από την ΑΒΑΞ λένε, πως όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν άμεσα, όπως ακριβώς ζητείται και ότι όλα όσα αφορούν τα οικονομικά στοιχεία καταγράφονται με ακρίβεια και με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μάλιστα η ΑΒΑΞ βρίσκεται πλέον σε μια εποχή ανάκαμψης, θα διανείμει μέρισμα, περιλαμβάνεται στο περίφημο big 4 της κατανομής – μοιρασιάς των μεγάλων έργων και ταυτόχρονα διαχειρίζεται το έργο μαμούθ της γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας!

Ιδού η επιστολή της Επ. Κεφαλαιαγοράς αυτούσια, μια ακόμη αποκάλυψή μας: