ΟΛΘ: Πάνω στην αναμπουμπούλα αύξησαν τους μισθούς τους!

ΟΛΘ: Πάνω στην αναμπουμπούλα αύξησαν τους μισθούς τους!

Παρά την εκπαραθύρωση του Αρτούρ Νταβιτιάν (δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη) από Κομισιόν και Αμερικανούς και παρότι κέρδη και μέρισμα μειώθηκαν ενώ τα κόστη πωληθέντων αυξήθηκαν κατά 7 εκατ. ευρώ!

Όπως προ μερικών ημερών αποκαλύψαμε, ο «πατσοκοιλιάς» Κοντόπουλος, επί των ημερών του οποίου θα φύγουν και οι γάτες από το Χρηματιστήριο και μολονότι στο ΔΣ του ΧΑ όπου προΐσταται υπάρχουν πρωτοφανείς και κραυγαλέες περιπτώσεις σύγκρουσης συμφερόντων τις οποίες κοιτάζει αμήχανα η Επ. Κεφαλαιαγοράς χωρίς να παρέμβει όπως οφείλει, αύξησε τις απολαβές χωρίς να ανοίξει μύτη!

Την «επιτυχημένη» τακτική Κοντόπουλου (που του βγαίνουν τα πουκάμισα έξω…) αποφάσισαν να ακολουθήσουν και τα «αστέρια» του ΟΛΘ!

Μολονότι το ζήτημα του Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι μείζον, λόγω της ιδιοκτησίας του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη και της εμπλοκής – παρέμβασης ΗΠΑ και ΕΕ ως προς την διοίκηση του που είχε αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το ΔΣ του ΟΛΘ το δεξί χέρι του αφεντικού του ΠΑΟΚ στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα (Dimera) Αρτούρ Νταβιτιάν, οι «τεχνοκράτες» του δεύτερου μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας αποφάσισαν από μόνοι τους να αυξήσουν τις απολαβές τους!

Και το ανακοίνωσαν κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ΟΛΘ στους αναλυτές την περασμένη Παρασκευή!

Παρότι τα κέρδη του ΟΛΘ μειώθηκαν σε 18,7 εκατ. , το κόστος πωληθέντων αυξήθηκε κατά 7 εκατ. ευρώ, ενώ το μέρισμα μειώθηκε από 1,5 ευρώ πέρυσι σε 1,45 ευρώ φέτος!

Όλα τούτα συνολικώς, δεν κατέβαλαν τη διοίκηση του ΟΛΘ να αυξήσει κατά 500 χιλιάδες ευρώ τις αμοιβές της ενώ τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας αυξήθηκαν κατά 900 χιλιάδες ευρώ!

Και όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη του ΤΑΙΠΕΔ καθώς στο ΔΣ του ΟΛΘ συμμετέχει και ο γενικός διευθυντής του «κρατικού φορέα» κ. Σταμπουλίδης!

Σημάδια των καιρών …