Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος της ΔΕΗ: Ούτε οι ολιγάρχες, ούτε οι επιχειρηματίες της Ενέργειας, ούτε η Διαπλοκή

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος της ΔΕΗ: Ούτε οι ολιγάρχες, ούτε οι επιχειρηματίες της Ενέργειας, ούτε η Διαπλοκή

Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι την ΔΕΗ τη χτυπούν τα συμφέροντα και οι συνδικαλιστές! Η κριτική ασκείται από σοβαροφανείς «αρθρογράφους», πασπαλισμένη από επίπλαστη εγκυρότητα, για λογαριασμό τρίτων…

Για να ξέρετε, ο μεγαλύτερος πολέμιος της ΔΕΗ, δεν είναι ούτε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, ούτε οι επιχειρηματίες του χώρου της Ενέργειας, ούτε οι ολιγάρχες που στο μυαλό τους είχαν τον κατακερματισμό της Δημόσιας Επιχείρησης με απώτερο σκοπό να αρπάξουν τα ασημικά της!

Ούτε φυσικά οι συνδικαλιστές του χθες, οι πάσης φύσης Φωτόπουλοι και λοιπές δυνάμεις, που βίωσαν ιδίοις όμμασι την αποκαθήλωση τους στις πρόσφατες εκλογές των συνδικαλιστικών φορέων, που τάσσονται πλέον ξεκάθαρα με τον Στάσση και τη Διοίκηση της ΔΕΗ που από την απαξίωση την οδήγησε στην κυριαρχία!

Ο πιο σκληρός αντίπαλος, στην ουσία ανελέητος και κεκαλυμένα τεχνοκρατικός, βρίσκεται στον εκδοτικό – δημοσιογραφικό χώρο από όπου ασκεί σκληρή κριτική στην ΔΕΗ και τη διοίκηση της, εκ του ασφαλούς και χωρίς ρίσκο, πασπαλισμένη με δήθεν εγκυρότητα και σοβαροφάνεια που του προσδίδει το παραδοσιακό ΜΜΕ στο οποίο είναι ενταγμένος ως υψηλόβαθμος!

Σε απλά λόγια, με τις πλάτες του σοβαρού παραδοσιακού εντύπου το οποίο «χρησιμοποιεί», παίζει προσωπικά παιχνίδια, για ίδιον λογαριασμό ή για την εξυπηρέτηση τρίτων συμφερόντων με τα οποία σχετίζεται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!