Προς τον Βαρουφάκη, το ΚΚΕ (8%!!!) και την Άκρα Δεξιά φέρεται να κατευθύνεται η αντισυστημική ψήφος!

Προς τον Βαρουφάκη, το ΚΚΕ (8%!!!) και την Άκρα Δεξιά φέρεται να κατευθύνεται η αντισυστημική ψήφος!

Αν αποκλειστεί ο Κασιδιάρης από τον Άρειο Πάγο, η τιμωρητική ψήφος θα κατευθυνθεί σε Βελόπουλο, ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη - Οι προετοιμασίες της Ακροδεξιάς μέσα από τον Κορυδαλλό για τις δεύτερες εκλογές!

Παρά τις προσπάθειές που κατέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας απέτυχε παταγωδώς να προσεγγίσει τους αντισυστημικούς ψηφοφόρους.

Προφανώς δεν συγκινούνται ούτε από τη μεταγραφή του ράπερ Μιθριδάτη, ούτε από τις ταρζανιές του Πολάκη.

Η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος κατευθύνεται κυρίως προς το κόμμα του Βαρουφάκη, το ΚΚΕ (λέγεται για άνω του 8%) και την άκρα Δεξιά η οποία αθροιστικά εμφανίζει μεγάλα ποσοστά ειδικά στις εκλογικές περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας.

Βέβαια ο μεγάλος κερδισμένος από τη λεγόμενη αντισυστημική ψήφο είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Το κόμμα «Έλληνες» σε περίπτωση κατά την οποία εξασφαλίσει την έγκριση από το Α΄ τμήμα του Αρείου Πάγου για συμμετοχή στις εκλογές δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το 6%.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα γίνει στην περίπτωση αποκλεισμού του, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο.

Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους ένα μεγάλο μέρος από το κρίσιμο ποσοστό των ακροδεξιών ψηφοφόρων θα διασπείρει σε κόμματα που βρίσκονται Δεξιά της ΝΔ, όπως η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ οι νεότερης ηλικίας ψηφοφόροι μπορεί να κατευθυνθούν προς τον Βαρουφάκη.

Είναι σίγουρο ότι ένα ποσοστό το οποίο παίρνει γραμμή από τις αναρτήσεις του Ηλία Κασιδιάρη θα επιλέξει τη λεγόμενη τιμωρητική ψήφο.

Αυτό σημαίνει ότι θα τους κατευθύνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρηθεί η Νέα Δημοκρατία, η οποία με την επίμαχη τροπολογία τους αποκλείει από τις εκλογές.

Βέβαια ο Κασιδιάρης από το κελί του στις φυλακές προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή στον δεύτερο γύρο θα επιδιώξει να στηρίξει ένα κόμμα καθαρά ακροδεξιό το οποίο όμως δεν θα συνδέεται με καταδικασμένα στελέχη της «Χρυσής Αυγής».

Δεν αποκλείεται επίσης να εμφανιστεί νέο πρόσωπο για αρχηγός, στην περίπτωση κατά την οποία καεί από τον Άρειο Πάγο ο πρώην αντιεισαγγελέας Κανελλόπουλος που έχει αναλάβει τα ηνία του κόμματος «Έλληνες».