Οι 3 κορυφαίοι επιχειρηματίες που φέρονται να «εγκαταλείπουν» τον Μητσοτάκη και «κλείνουν το μάτι» στον Αλ. Τσίπρα!

Οι 3 κορυφαίοι επιχειρηματίες που φέρονται να «εγκαταλείπουν» τον Μητσοτάκη και «κλείνουν το μάτι» στον Αλ. Τσίπρα!

Οι ολιγάρχες ενόψει εκλογών κρατάνε αποστάσεις με την κεντρική εξουσία και επιχειρούν άνοιγμα με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΚΙΝΑΛ! Ποιον θεωρεί ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φίλο του!

Έχουμε αναφερθεί ακροθιγώς τόσο παλαιότερα, όσο και προ ημερών, ότι 3 κορυφαίοι επιχειρηματίες, πασίγνωστοι και πανίσχυροι, με επιρροές, αναφορές και πολυσχιδείς δραστηριότητες, εσχάτως «κλείνουν το μάτι» και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς κατά την περίοδο διακυβέρνησης του τον είχαν στηρίξει, ενώ στη συνέχεια, μετακινήθηκαν προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη διαβλέποντας τη νίκη του στις εκλογές του 2019!

Σε μια εποχή προεκλογική, όπου το αποτέλεσμα φαντάζει αβέβαιον και η αυτοδυναμία μακρινό -πιθανόν ανεκπλήρωτο- στόχο, οι Ολιγάρχες φέρονται να κρατάνε αποστάσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη -υπό την έννοια ότι δεν επιθυμούν να ταυτίζονται με τις επιλογές του- και πραγματοποιούν ανοίγματα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και προς τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δευτερευόντως, ενόψει πιθανής συγκυβέρνησης!

Για τον έναν εκ των τριών μεγαλοεπιχειρηματιών, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε στενό του περιβάλλον φέρεται να δηλώνει ότι είναι «φίλος του».

Ο οποίος δεν τον πρόδωσε ποτέ! Και η αλήθεια είναι πως ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας ουδέποτε απέκτησε προσωπικές σχέσεις με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά απλώς διατήρησε μέσω άλλων προσωπικών επαφών, μια καλή και αξιοπρεπή σχέση!

Όσον αφορά τους άλλους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες, για λόγους διάφορους ο καθένας, φέρεται να έχουν απομακρυνθεί από τον πυρήνα της Εξουσίας, μολονότι ο ένας εξ αυτών φέρεται να έχει αποφύγει να συναντηθεί με τον νυν πρωθυπουργό τετ α τετ και οι όποιες σχέσεις τους να διεκπεραιώνονται μέσω τρίτων προσώπων κοινής αποδοχής!

Υπάρχει ακόμη και ένας τέταρτος μεγαλοεπιχειρηματίας, που δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, θεωρώντας τον φίλο του, καθώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατά κοινή ομολογία τον έχει «ευεργετήσει» σε μείζονος σημασίας ανοικτή και καθοριστική του υπόθεση, που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως «ζωής και θανάτου» που διευθετήθηκε δια μέσω φωτογραφικού νομοθετήματος λίγο πριν τις εκλογές του 2019…