Ο προβεβλημένος της Ενέργειας, ο Αμερικανός πρέσβης, ένας πρώην αρχηγός κόμματος και ένας πρώην αρχηγός της ΕΥΠ

25/05/2023, 11:15
Ο προβεβλημένος της Ενέργειας, ο Αμερικανός πρέσβης, ένας πρώην αρχηγός κόμματος και ένας πρώην αρχηγός της ΕΥΠ

Το πιο hot κομμάτι της βραδιάς εξελίχθηκε όταν η ομήγυρης αποχώρησε και παρέμειναν ο πρέσβης κ. Τσούνης και ο ισχυρός της Ενέργειας πίνοντας ουίσκι ή βότκα (θα σας γελάσω) συζητώντας για κυρώσεις!

Ένα δείπνο με πολύ ενδιαφέρον, πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι επωνύμου και προβεβλημένου επιχειρηματία της Ενέργειας – και όχι μόνο- στο Κολωνάκι, στο ύψος του Λυκαβηττού, πολύ κοντά στην κατοικία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στο δείπνο του μεγαλοεπιχειρηματία παρέστησαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τσούνης, ένας πρώην αρχηγός συστημικού πολιτικού κόμματος καθώς και ένας πρώην αρχηγός της ΕΥΠ!

Κατά τις ίδιες πηγές η συζήτηση περιεστράφη σε όλο το φάσμα της πολιτικής με επίκεντρο τις εκλογές που επίκειντο, αλλά και πολλά άλλα ζητήματα, από την ενέργεια και την επιχειρηματικότητα, μέχρι τις υποκλοπές και τα ελληνοτουρκικά!

Ιδίως δε τις σχέσεις της Δύσης με την Μόσχα και τις κυρώσεις των Αμερικανών στους εν ενεργεία συνεργάτες των Ρώσων!

Κύκλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα επισημαίνουν ότι το κυρίως μέρος της συζήτησης, με τα πιο hot σημεία, εξελίχθηκε αργά το βράδυ, σχεδόν ξημερώματα!

Όταν οι συνδαιτημόνες είχαν αποχωρήσει, πλην του Αμερικάνου πρέσβη ο οποίος παρέμεινε με τον επιχειρηματία της Ενέργειας και συζήτησαν μόνοι τους πίνοντας, βότκα ή ουίσκι (;) θα σας γελάσω…