«Ή θα κόψετε τα πάρε- δώσε και τα σούρτα- φέρτα με την «Νίκη» ή θα σας κόψω τα κοινοτικά κονδύλια των 200 εκατ. ευρώ» – Το μήνυμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος, ο ρωσικός παράγων και οι ύποπτοι επιχειρηματίες της Εκκλησίας!

«Ή θα κόψετε τα πάρε- δώσε και τα σούρτα- φέρτα με την «Νίκη» ή θα σας κόψω τα κοινοτικά κονδύλια των 200 εκατ. ευρώ» – Το μήνυμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος, ο ρωσικός παράγων και οι ύποπτοι επιχειρηματίες της Εκκλησίας!

Η Ανεξάρτητη Αρχή της Ουκρανίας παρέθεσε στοιχεία και ντοκουμέντα τον Μάρτιο 2023 για μαζικό ξέπλυμα Ρώσων αξιωματούχων προς Ιερές Μονές, εκκλησιαστικούς παράγοντες και πολιτικά πρόσωπα!

Την ώρα που η φημολογία για χρηματοδότηση από Ρωσικούς και φιλορωσικούς θύλακες στην Ελλάδα (πχ Άγιον Όρος, επιχειρηματίες με στενές σχέσεις με την Εκκλησία) του νεοσύστατου ακροδεξιού και αντιεμβολιαστικού κόμματος «Νίκη», που περιλαμβάνει «ψεκασμένους» και παλαιοημερολογίτες, δίνει και παίρνει και μάλιστα ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Άγιον Όρος για να τους «τα ψάλλει» ένα χεράκι, στην Αρχή για το ξέπλυμα έφτασε μια εμπεριστατωμένη καταγγελία που περιλαμβάνει στοιχεία και ντοκουμέντα, από το FIU Ουκρανίας, την αντίστοιχη Αρχή για το ξέπλυμα, που ζητάει από την ελληνική Ανεξάρτητη Αρχή τον έλεγχο 621 Ρώσων βουλευτών, που σύμφωνα με τα έγγραφα που παραθέτει, ξεπλένουν λεφτά μέσω της Ελλάδας!

Η παρέμβαση της Ουκρανικής Αρχής για το ξέπλυμα, η οποία έγινε τον Μάρτιο του 2023, λιγότερο από ένα μήνα νωρίτερα από τις προγραμματισμένες τότε εκλογές της 9ης Απριλίου, αξιολογείται ως ιδιαίτερα σοβαρή καθώς έρχεται να καταδείξει με «αποδείξεις και ονόματα» την παροχή ρευστότητας από πρόσωπα του ρωσικού κοινοβουλίου, προς συστήματα στην Ελλάδα και ένα ξέπλυμα πέραν των συνηθισμένων, εν μέσω πολεμικής σύρραξης με την Ουκρανία αλλά και την επιβολή διεθνών κυρώσεων!

Παράγοντες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, προσπαθούν να συσχετίσουν το καταγγελλόμενο ξέπλυμα των Ρώσων βουλευτών, με εμβάσματα σε Ιερές Μονές, εκκλησιαστικούς φορείς, πολιτικά πρόσωπα και πάσης φύσης υπόπτους φορείς!

Το καταγγελλόμενο από το FIU Ουκρανίας μαζικό ξέπλυμα Ρώσων αξιωματούχων στη χώρα μας και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αξιολογείται ως μη τυχαίο και για τον λόγο αυτό από την εγχώρια Αρχή για το ξέπλυμα, αναμένεται η έναρξη εξονυχιστικών ελέγχων σε λογαριασμούς, εμβάσματα και σε μια σειρά προσώπων στη χώρα μας που θεωρούνται ύποπτα!

Την ίδια ώρα η παρουσία Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος, το οποίο υπό την ένοχη ανοχή του διοικητή της μοναστικής πολιτείας φιλορώσου εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, τα καράβια του οποίου παρά τις κυρώσεις των Αμερικανών μετέφεραν ρωσικά προϊόντα σπάζοντας το εμπάργκο και αποκομίζοντας έναν τεράστιο πλουτισμό, μετατράπηκε σε άντρο Ρώσων και άλλων κατασκόπων, μεταφέρει και ένα τελεσίγραφο σε Ηγούμενους και …προηγούμενους!

«Ή θα κόψετε τα σούρτα φέρτα και τα πάρε δώσε με την Νίκη ή θα σας κόψω όλα τα κοινοτικά κονδύλια που ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ»! «Διαλέγετε και παίρνετε»…