«Στον πάγο» οι σχέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με παλαιό οικογενειακό συνεργάτη από την Κρήτη, ο οποίος «έλυνε και έδενε» από τις παρυφές του Μαξίμου!

«Στον πάγο» οι σχέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με παλαιό οικογενειακό συνεργάτη από την Κρήτη, ο οποίος «έλυνε και έδενε» από τις παρυφές του Μαξίμου!

«Με τον Κυριάκο είμαστε οικογένεια» και ως γνωστόν «οι οικογένειες πάντα τα βρίσκουν μεταξύ τους» φέρεται να υποστηρίζει ο έμπειρος και πανέξυπνος στενός φίλος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Για να ξέρετε…

«Στον πάγο» εδώ και κάμποσο καιρό – και ειδικότερα από τις εκλογές της 21ης Μαΐου- βρίσκονται οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με παλιό οικογενειακό συνεργάτη, που βρισκόταν κοντά στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ στις τελευταίες εθνικές εκλογές στήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη στα Χανιά απέναντι στην Σέβη Βολουδάκη, χήρα του εκλιπόντος πρώην βουλευτή, η οποία είχε αναπτύξει μια ειλικρινή προσωπική σχέση με τη σύζυγο του πρωθυπουργού που της παραστάθηκε ανθρώπινα στο προσωπικό δράμα που πέρασε με την απώλεια του συζύγου της!

Οι πληροφορίες λένε ότι την ώρα τούτη Κυριάκος Μητσοτάκης και παλαιός συνεργάτης από την Κρήτη, ο οποίος είχε εξωθεσμικό ρόλο στην απελθούσα κυβέρνηση και θεωρείτο ότι «έλυνε και έδενε» από τις παρυφές του Μαξίμου, δεν μιλάνε ακόμη!

Ωστόσο ο ίδιος ο παλαιός, πανέξυπνος και έμπειρος κρητικός παράγων, που έχουν δει τόσα και τόσα τα μάτια του, παραδέχεται ότι οι σχέσεις με τον πρωθυπουργό είναι «στον πάγο», ωστόσο υποστηρίζει ότι με τον Κυριάκο «είμαστε οικογένεια» και ως γνωστόν «οι οικογένειες πάντα τα βρίσκουν μεταξύ τους»!