Τα επιχειρηματικά κέντρα «πασάρουν» και πάνε να επιβάλουν πολιτικά πρόσωπα σε συγκεκριμένα υπουργεία!

Τα επιχειρηματικά κέντρα «πασάρουν» και πάνε να επιβάλουν πολιτικά πρόσωπα σε συγκεκριμένα υπουργεία!

Οι ισχυροί όμιλοι και τα μιντιακά παράκεντρα έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια κατοχύρωσης «ημέτερων» πολιτικών σε υπουργικές θέσεις κλειδιά! Φτιάχνουν το προφίλ του «κομμένου» Σταικούρα!

Μου λένε ότι…

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 25 Ιουνίου και της ευρείας νίκης που προδιαγράφεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θα καταστεί παντοκράτορας, πληθαίνουν οι πιέσεις – και τα λόμπινγκ- προς τον αυριανό πρωθυπουργό από συγκεκριμένα επιχειρηματικά κέντρα για να «περάσουν» πολιτικά πρόσωπα της αρεσκείας τους σε συγκεκριμένα υπουργεία!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ισχυρός επιχειρηματικός όμιλος με ουσιαστική πρόσβαση πλέον στην κεντρική εξουσία, προσπαθεί να «επιβάλει» τον Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του Υπ. Μεταφορών – Υποδομών ή έστω στον θώκο του Υπ. Υποδομών εάν τελικά το συγκεκριμένο υπουργείο «σπάσει» στα δύο!

Την ίδια ώρα άλλα επιχειρηματικά κέντρα προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα προκειμένου ο Μάκης Βορίδης να αναλάβει το Υπ. Δικαιοσύνης!

Επιπροσθέτως παρατηρείται, κάποια μιντιακά κέντρα να προσπαθούν να αναμορφώσουν και να εξωραΐσουν το προφίλ του Χρ. Σταικούρα, ο οποίος φέρεται κομμένος (για πρωτοκλασάτο υπουργείο) από τον πρωθυπουργό, για αδιευκρίνιστους λόγους!

Αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο ο Αδ. Γεωργιάδης, όσο και ο Μ. Βορίδης, αλλά και ο Θ. Πλεύρης που επίσης προέρχεται από το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, φέρονται «ριγμένοι» και σε δύσκολη πολιτική θέση, λόγω της φημολογούμενης στροφής του Κυρ. Μητσοτάκη στον μεσαίο χώρο, από όπου και θα χρησιμοποιήσει πλήθος στελεχών στην κυβέρνηση που προέρχονται από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και την Δράση!