Σφίγγει ο κλοιός των διωκτικών και ελεγκτικών αρχών γύρω από νεαρό ανερχόμενο επιχειρηματία με αδικαιολόγητο πλουτισμό!

Σφίγγει ο κλοιός των διωκτικών και ελεγκτικών αρχών γύρω από νεαρό ανερχόμενο επιχειρηματία με αδικαιολόγητο πλουτισμό!

Στην πράξη, η υπόθεση μεταφέρεται στην Αρχή για το ξέπλυμα από όπου και θα κινηθούν διαδικασίες παγώματος τραπεζικών λογαριασμών και μεταβίβασης ακινήτων και παραπομπή στον αρμόδιο εισαγγελέα!

Μαθαίνω ότι στενεύει ο κλοιός των διωκτικών αρχών σχετικά με νεαρό ανερχόμενο επιχειρηματία, οι δραστηριότητες του οποίου καθώς και ο υπερβάλλων πλουτισμός έπεσαν στα χέρια των ανθρώπων του ΣΔΟΕ και των Ανεξάρτητων Αρχών!

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η συνολική δράση του εν λόγω επιχειρηματία έχει αποφέρει μετοχικούς καρπούς και απόκτηση ακινήτων που δεν δικαιολογούνται, κατ’ επέκταση η προέλευση του χρήματος κρίνεται ύποπτη και δρομολογούνται οι σχετικές διαδικασίες!

Έγκυρες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση επισημαίνουν ότι οι τελευταίες παρεμβάσεις του εν λόγω επιχειρηματία, οι εξηγήσεις και οι αιτιολογήσεις που παρασχέθηκαν στον ΣΔΟΕ, κρίθηκαν ως ανεπαρκείς και απορρίφθηκαν!

Στην πράξη τούτο σημαίνει ότι η υπόθεση μεταβαίνει στο ξέπλυμα για τα περαιτέρω, δηλαδή δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, μπλοκάρισμα ακινήτων και πιθανόν παραπομπή στον εισαγγελέα!