Τα 5 πρωτοπαλίκαρα του Πριγκόζιν στην Ελλάδα, η διακίνηση χρυσού και διαμαντιών για την Wagner και ο …περιβόητος «Περικλής» με τακτικές επισκέψεις στο Άγιον Όρος και «κολλητός» δύο εφοπλιστών

Τα 5 πρωτοπαλίκαρα του Πριγκόζιν στην Ελλάδα, η διακίνηση χρυσού και διαμαντιών για την Wagner και ο …περιβόητος «Περικλής» με τακτικές επισκέψεις στο Άγιον Όρος και «κολλητός» δύο εφοπλιστών

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών βρίσκονται τα «αγαπημένα παιδιά» του μεγιστάνα αρχηγού της παραστρατιωτικής οργάνωσης στην Ελλάδα και οι business με εγχώριους επιχειρηματίες!

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ο Αντριάνο, ο Περικλής και τα υπόλοιπα αγαπημένα παιδιά του Γιεβγκένι Πριγκόζιν που είχαν αναλάβει εργολαβικά τις δουλειές της παραστρατιωτικής οργάνωσης Βάγκνερ στην Ελλάδα, έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο και τζάμπα τους αναζητούν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών.

Βέβαια απατάστε οικτρά αν νομίζετε ότι αυτομόλησαν για το Ροστόφ.

Εκεί δεν πρόκειται να πατήσουν το πόδι τους γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με το σύστημα του Πούτιν που είναι σκληρό και δεν συγχωρεί προδοσίες.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ανησυχούν διάφοροι μεγαλόσχημοι παράγοντες από τη δράση των πέντε κολλητών του Πριγκόζιν στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών βρίσκεται ο Αντριάνο, γιατί εκτιμούν ότι διακινούσε τεράστια ποσά της Βάγκνερ, κυρίως από το λαθρεμπόριο χρυσού και διαμαντιών.

Ένα μεγάλο μέρος από το μαύρο χρήμα που διαχειρίζονταν ο Αντριάνο επέστρεψε στο Ροστόφ και επενδύονταν σε διάφορες επιχειρήσεις.

Τα υπόλοιπα ξεπλένονταν μέσω εταιρειών που έστηναν Έλληνες επιχειρηματίες.

Γι΄ αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, δεν αποκλείεται από το ταμείο της παραστρατιωτικής οργάνωσης να έχουν χρηματοδοτηθεί και πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.

Υπερασπιστής του Αντριάνο ήταν ο περιβόητος Περικλής, που στρατολογούσε μισθοφόρους για την Βάγκνερ.

Με βαθιά πίστη στην Ορθοδοξία ο Περικλής ήταν τακτικός επισκέπτης Ιερών Μονών στο Άγιον Όρος, είχε προνομιακή σχέση με δύο εφοπλιστές, ενώ ήταν και υπέρμαχος του δόγματος του λεγόμενου χριστιανικού τόξου που προωθούσε το Πατριαρχείο της Μόσχας.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση λίαν προσεχώς.