Η υπόθεση των ταυτοτήτων, ο παλιός ανάδοχος που πήρε την δουλειά και το κόλπο γκρόσο με την τεράστια μπίζνα των διαβατηρίων για την οποία έδειξε ενδιαφέρον ο Αμερικανός πρέσβης!

Η υπόθεση των ταυτοτήτων, ο παλιός ανάδοχος που πήρε την δουλειά και το κόλπο γκρόσο με την τεράστια μπίζνα των διαβατηρίων για την οποία έδειξε ενδιαφέρον ο Αμερικανός πρέσβης!

Έντονη φημολογία ότι ήδη ασκούνται πιέσεις προς τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη για να δοθεί με απευθείας ανάθεση η δουλειά των διαβατηρίων στην ίδια κοινοπραξία - Η παρέμβαση του Τζώρτζ Τσούνη!

Όπως γνωρίζετε, από τα διαχρονικά δημοσιεύματά μας, με την περίφημη υπόθεση των ταυτοτήτων έχουμε ασχοληθεί από την αρχή ως το τέλος διεξοδικά!

Και έχουμε δώσει από την αρχή την πραγματική εικόνα και όχι αυτήν που διαρρέουν τα διάφορα παράκεντρα!

Δεν επανέρχομαι στα ίδια και τα ίδια γιατί δεν θέλω να αναλώνομαι! Αλλά πηγαίνω στην ουσία!

Οι νέες ταυτότητες λοιπόν θα «κατασκευαστούν» από τον «παλιό ανάδοχο»! Ποιος ή ποιοι ήταν; Έλληνες; Ξένοι; Αμερικανοί;

Αλλά ας πούμε (για την οικονομία του χρόνου) ότι μέχρι εδώ όλα καλά! Σύννομα! Και βλέπουμε …

Μαθαίνω όμως, όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές με γνώση εκ των έσω σε πρόσωπα και πράγματα, ότι η «μεγάλη δουλειά» δεν είναι αυτή των ταυτοτήτων που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά αυτή που έρχεται ως φυσική συνέχεια…

Αναφέρομαι φυσικά στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ των νέων διαβατηρίων, (που θα επακολουθήσουν των ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ) και για την οποία έχουν «πέσει πάνω» Θεοί και Δαίμονες!

Οι πληροφορίες μου λένε ότι στον αρμόδιο υπουργό – και προσωπικό μου φίλο- Νότη Μηταράκη ασκούνται ήδη πιέσεις από θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα για να συνεχισθεί η «δουλειά των Διαβατηρίων», με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνιστική διαδικασία, από την κοινοπραξία που έχει πάρει και τις Ταυτότητες! Στην οποία μετέχουν και Αμερικανοί!

Λέγεται μάλιστα ότι η ισχυρότερη εκ των παρεμβάσεων προς τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη ασκείται από την αμερικανικό πρέσβη στην Αθήνα Τζώρτζ Τσούνη!!! Αληθεύει;

Και αν ναι, είμαι βέβαιος ότι ο φίλος μου ο Νότης θα σταθεί για μια ακόμη φορά στο ύψος των περιστάσεων!