Τα συγκοινωνούντα δοχεία της «αδέσμευτης δημοσιογραφίας», που «καρφώνονται» εξόφθαλμα και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα – Από τις δήθεν υποκλοπές, στα νέα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα!

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της «αδέσμευτης δημοσιογραφίας», που «καρφώνονται» εξόφθαλμα και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα – Από τις δήθεν υποκλοπές, στα νέα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα!

Το «Μαύρο Ράσο» της Πελοποννήσου, το «γιουσουφάκι» και ο «μικρομέγαλος» παράγοντας συνδέονται μεταξύ τους πέραν πάσης αμφιβολίας - Η «σύγκλιση» Βορείων Προαστείων με την Νότια Πελοπόννησο - Αληθεύει;

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα παράκεντρα της δημοσιογραφίας, από τους γνωστούς «Πράκτορες» και μετρ των έντυπων ερωτήσεων που υποβάλλονται με dead line (!!!), μέχρι τους «Κλουζό» της αυτοαποκαλούμενης αδέσμευτης δημοσιογραφικής έρευνας (που δεν έκαναν ποτέ καμία αποκάλυψη – επιτυχία), συγκοινωνούν υπογείως μεταξύ τους!

Σε βαθμό που «καρφώνονται» καθώς δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!

Πρώτα εμφανίζεται ο Γερμανός Πράκτορας και μετά «χτυπάνε την πόρτα» οι Κλουζό! Τόσο τυχαία!

Στο διπλό αυτό σύστημα έχει ενταχθεί ως παράκεντρο το γνωστό «Μαύρο Ράσο» της Πελοποννήσου μαζί με το «γιουσουφάκι» του (με ειδίκευση τον χορό της κοιλιάς) που παριστάνει τον ρεπόρτερ ερευνητή, ενώ «από πίσω» τους φέρεται να βρίσκεται γνωστός «μικρομέγαλος» παράγοντας που διακατέχεται με οργή (την οποία ο ίδιος αρνείται) απέναντι σε νέο ισχυρό επιχειρηματικό σύστημα που μπήκε επιθετικά στην εγχώρια αγορά και άλλαξε τον χάρτη!

Όλοι μαζί, όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, επί της ουσίας αποτελούν «εκτελεστές πληρωμένων συμβολαίων» τη μία φορά απέναντι στις δήθεν υποκλοπές, παρεμβαίνοντας ύποπτα και δόλια στην έκβαση της έρευνας της Δικαιοσύνης και την άλλη απέναντι σε επιθετική επιχειρηματική ομάδα που έχει ήδη προκαλέσει με την διείσδυση της ανακατατάξεις στο εγχώριο επιχειρηματικό και τραπεζικό σύστημα!

Ποιος ή ποιοι έχουν δώσει την εντολή;

Η έρευνα συνεχίζεται…

ΥΓ. Μου λένε, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω, ότι τα Βόρεια Προάστεια «ήρθαν κοντά» με την Νότια Πελοπόννησο στο παιχνίδι της Διαδοχής!!! Λέτε;