Αποκάλυψη: Χτύπησε την πόρτα της UEFA για τον ΠΑΟΚ ο Τέλης Μυστακίδης!

Αποκάλυψη: Χτύπησε την πόρτα της UEFA για τον ΠΑΟΚ ο Τέλης Μυστακίδης!

Υπό τις ευλογίες των Αμερικανών και της ελληνικής κυβέρνησης ο billionaire - και μέτοχος της Τρ. Πειραιώς- με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι θα εισέλθει σε φάση διαπραγμάτευσης με τον Ιβάν Σαββίδη!

Ως γνωστόν, σας αποκαλύψαμε πρώτοι (και κάποιοι άλλοι ακολούθησαν εκ των υστέρων βασιζόμενοι στο δικό μας πρωτογενές ρεπορτάζ) ότι ο ομογενής μεγιστάνας Τέλης Μυστακίδης, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος των μετάλλων που διαθέτει ελληνική και βρετανική ιθαγένεια και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, επέδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας (όχι μόνο λόγω του Ρώσο- Ουκρανικού ζητήματος), τα οποία άλλωστε είναι πλέον ευδιάκριτα στο σύνολο των επιχειρήσεων του!

Επιπροσθέτως, ο αμερικανικός παράγων, μέσω της πρεσβείας στην Αθήνα και όχι μόνο- πιέζει αφόρητα εδώ και αρκετό καιρό την κυβέρνηση προκειμένου να αποδομήσει τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία, τόσο όσον αφορά το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Δύσης, όσο και τις εμβληματικές τοποθετήσεις του στην Θεσσαλονίκη, όπως είναι η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, με το πλήθος φανατικών οπαδών και φιλάθλων που τον ακολουθούν παντού!

Υπό το πρίσμα αυτό, το φημολογούμενο μέχρι πρότινος ενδιαφέρον του Τέλη Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ πιθανόν να υποκινείται τόσο από τον αμερικανικό παράγοντα, όσο και από την ελληνική κυβέρνηση!

Θυμίζεται μεταξύ άλλων ότι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης αποτελεί και έναν εκ των βασικών μετόχων της Τρ. Πειραιώς!

Επικοινώνησε με UEFA και ζήτησε στοιχεία

Επί του προκειμένου τώρα: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ο ομογενής billionaire Τέλης Μυστακίδης επικοινώνησε με τις υπηρεσίες της UEFA και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες καθεστώς που τον διέπει και ζητήθηκαν πληροφορίες σχετικά με πρόσωπα που εμπλέκονται στη διοίκηση του, τη μετοχική του σύνθεση όπως επισήμως είναι ενημερωμένη η UEFA, αλλά και το οικονομικό του status που έχει υποβληθεί στις αρμόδιες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές αρχές βάσει του καθεστώτος του Financial Fair Play που διέπει το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι!

Η επίσημη επικοινωνία του Τέλη Μυστακίδη, η οποία τέθηκε υπόψιν μας εκ των έσω, με παράγοντες της UEFA έρχεται να καταδείξει ότι ο ομογενής μεγιστάνας με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη βλέπει βάσιμα και ουσιαστικά την υπόθεση του ΠΑΟΚ και επεξεργάζεται το περιβάλλον της ομάδας συγκεντρώνοντας την ώρα τούτη πληροφορίες από τις ανώτατες αρμόδιες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές αρχές!

Σε απλά λόγια, το ενδιαφέρον Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ είναι βάσιμο, πέραν πάσης αμφιβολίας, απτό και συγκεκριμένο!

Οπότε μένει να δούμε εάν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πράξη και ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως παράγοντες της κυβέρνησης πιθανολογούν!