Audi Activesphere Concept: Σώμα με διαφορετικά γονίδια

30/12/2022, 18:51
Audi Activesphere Concept: Σώμα με διαφορετικά γονίδια

Πολυδιάστατη προσωπικότητα θα έχει το νέο όχημα της Audi, το Activesphere Concept.

Η γερμανική εταιρεία που έχει για έμβλημα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους, θα αποκαλύψει πλήρως το νέο Activesphere, σε πρωτότυπη μορφή, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Celebration of Progress” που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου.

Η σιλουέτα του νέου Activesphere Concept κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθώς συγκεντρώνει χαρακτηριστικά από διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων. Παρατηρήστε τους μεγάλους τροχούς που ντύνονται με φαρδιά ελαστικά και την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος που παραπέμπουν σε crossover.

Παράλληλα όμως το πίσω τμήμα μοιάζει με sedan, ενώ η χαμηλή και έντονα κεκλιμένη γραμμή της οροφής προσδίδει την κομψότητα ενός coupe. Η ανέγερσή του θα γίνει πάνω στην πλατφόρμα PPE, την οποία θα χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα παραγωγής της Audi.

Σύμφωνα με την Audi το νέο Activesphere Concept παρέχει απόλυτη ελευθερία και είναι ο τέλειος σύντροφος για περιπέτειες εξόρμησης στην ύπαιθρο. Είτε πρόκειται για θαλάσσια σπορ, σκι, γκολφ ή δύσκολους ορεινούς δρόμους προσφέρει άπειρες δυνατότητες για όλες τις δραστηριότητες. Συνδυάζει τη φινέτσα με τις εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου, ενώ η τεχνολογία επικοινωνίας που διαθέτει δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία-πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Sphere τα skysphere, grandsphere, urbansphere και activesphere, παρουσιάζουν το όραμα της Audi για την premium κινητικότητα του αύριο. Τα πρωτότυπα αυτά μοντέλα αποτελούν μια ενιαία προσέγγιση, όχι μόνο από μια συναρπαστική σχεδίαση, αλλά και από την ηλεκτρική κίνηση και τη σχεδίαση για τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης οδήγησης.