Βραβεύτηκε από τον Auto Best το νέο Renault Austral

13/01/2023, 14:52
Βραβεύτηκε από τον Auto Best το νέο Renault Austral

Tο νέο Renault Austral απέσπασε το βαρύτιμο τίτλο «Best Buy Car of Europe 2023» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό διαγωνισμό Auto Best.

Με συνολικά 14.937 βαθμούς, το Renault Austral ήρθε στην πρώτη θέση με άνετη διαφορά από το Opel Astra νέας γενιάς, που εξασφάλισε 13.986 βαθμούς, ενώ το νέο Peugeot 308 ήρθε στην τρίτη θέση με συνολικά 13.933 βαθμούς.

«Το ολοκαίνουργιο Austral κερδίζει το βραβείο Auto Best 2023. Αυτό είναι μια μεγάλη υπερηφάνεια και αναγνώριση για όλες τις ομάδες της Renault που εργάστηκαν από τους τομείς της σχεδίασης, της μηχανικής, το εργοστάσιο της Palencia, τις πωλήσεις και το δίκτυο. Η κριτική επιτροπή Auto Best αποτελούμενη από 31 (δημοσιογράφους) μέλη (31 χώρες) κατάλαβε ξεκάθαρα ότι το νέο μας SUV κατηγορίας C είναι η τέλεια σύνθεση των καλύτερων και των δύο κόσμων: ένα ηλεκτρικό όχημα για οδήγηση στην πόλη και ένας εξαιρετικά αποδοτικός υβριδικός κινητήρας ικανός να καλύψει μεγάλες αποστάσεις χωρίς επαναφόρτιση. Με το OpenR Link και τις Υπηρεσίες Αυτοκινήτων Google, το Austral προσφέρει επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες, συνδεσιμότητα και εφαρμογές για να χαρίσει μια καθηλωτική και διαισθητική εμπειρία οδήγησης», δήλωσε ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Renault, Φαμπρίς Καμποβίλ.

Το 22ο Γκαλά των AutoBest Awards θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2023, για πρώτη φορά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Ακολουθώντας την παράδοση, η ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή AutoBest θα απονέμει τα βραβεία σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο. Το 21ο Γκαλά AutoBest πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου 2022 κοντά στο Στρασβούργο της Γαλλίας.