Μια Mercedes AMG G63 διαφορετική

23/03/2023, 21:39
Μια Mercedes AMG G63 διαφορετική

Διακρίσεις σε off - road διαδρομές αλλά και μέσα στις πίστες φαίνεται ότι μπορεί να κατακτήσει η συγκεκριμένη Mercedes - AMG G 63 4X4².

Η Βrabus λοιπόν μέσω ενός νέου προγράμματος εξατομίκευσης, βελτίωσε κάθε πτυχή στο χαρακτήρα του γερμανικού SUV, το οποίο μάλλον δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις επιδόσεις των supercars.

Με το πακέτο αναβάθμισης B40S-800 η Brabus εκτόξευσε τη ισχύ και τη ροπή του V8 twin - turbo κινητήρα των 4.0 λίτρων, στους 800 ίππους και στα 1.000 Nm ροπής αντίστοιχα. Για όσους τώρα δεν επιθυμούν τόση δύναμη προσφέρεται και το πακέτο αναβάθμισης B40-700 με 700 ίππους και 950 Nm ροπής. Σε κάθε περίπτωση πάντως η AMG G 63 4X4² της Brabus μπορεί να «γράψει» καλούς χρόνους.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που πρέπει να κάνει διακριτική την παρουσία της και για το λόγο αυτό διαθέτει «σιγαστήρα» εξάτμισης, καθώς με την επιλογή του προγράμματος «Coming Home» μειώνει τα ντεσιμπέλ. Όταν όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσει τους γείτονες το πρόγραμμα Sport ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση κάθε φορά που το πόδι βυθίζει το δεξί πεντάλ.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος δεν περιορίστηκε μόνο στο θηριώδη κινητήρα, αλλά «περιποιήθηκε» και την εξωτερική εικόνα της AMG G 63 4X4². Παρατηρήστε τα λογότυπα Brabus που έχουν αντικαταστήσει αυτά της Mercedes, το εμπρός καπό, τα φτερά και τη μάσκα από carbon υλικό, τα έξτρα Led φώτα στην οροφή, τους ματ μαύρους τροχούς των 22 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά Pirelli Scorpion, ενώ από πίσω τους διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό το λογότυπο της Brabus εμφανίζεται στα μαρσπιέ των θυρών, στα paddles πίσω από το τιμόνι, στα πεντάλ, στα δερμάτινα καθίσματα, ενώ τα δύο πίσω καθίσματα χωρίζονται από μια κεντρική κονσόλα. Διακοσμητικά carbon και αλουμινένια ένθετα υπάρχουν στο ταμπλό, στο τιμόνι και στα πάνελ των θυρών.