Νέα Υόρκη: Με μικτά πρόσημα κινούνται οι βασικοί δείκτες

27/10/2021, 17:11
Νέα Υόρκη: Με μικτά πρόσημα  κινούνται οι βασικοί δείκτες

Με μικτά πρόσημα κινούνται οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης την Τετάρτη. Τα αποτελέσματα γ΄τριμήνου των εισηγμένων εταιρειών εξακολουθούν να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του επενδυτικού κοινού και να δημιουργούν θετικό κλίμα, καθώς στην πλειονότητα τους είναι ανώτερα των προβλέψεων των αναλυτών. 

Από την άλλη πλευρά οι πτωτικές τάσεις σε Dow Jones και S&P 500 αποδίδονατι στο γεγονός ότι οι επενδυτές προσπαθούν να κατοχυρώσουν τα όποια κέρδη τους από τα ρεκόρ των Dow Jones και S&P 500.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones καταγράφει απώλειες 0,14%, στις 35.707,19 μονάδες. Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 κινελιται οριακά ανοδικά , κατά 0,05%, στις 4.576,71 μονάδες. Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq καταγράφει κέρδη 0,44% στις 15.298,42 μονάδες.

Την χθεσινή ημέρα, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης ανακοίνωσαν τα αποτελέσματά τους οι Alphabet (Google), Twitter, και Microsoft. Σήμερα, λίγο πριν το ξεκίνημα των συναλλαγών ακολούθησε άλλο ένα μπαράζ αποτελεσμάτων με εμβληματικές εταιρείες της αμερικανικής οικονομίας όπως οι McDonald's, Coca-Cola, Boeing, General Motors, Harley-Davidson, Bristol-Myers Squibb, General Dynamics και Robinhood να γνωστοποιούν τα οικονομικά τους μεγέθη.