Η Emirates εκτοξεύει την εμπειρία του A380 στα ύψη, με τη νέα Premium Economy Θέση

30/12/2020, 15:16
Emirates

Η Emirates αναβαθμίζει την εμπειρία του A380, με την παρουσίαση μιας νέας κατηγορίας θέσης, της Premium Economy, που κάνει την εμφάνισή της, μαζί με γενικότερες βελτιώσεις και ανανεωμένη εμφάνιση σε όλες τις καμπίνες στο νεόΑ380 αεροσκάφος.

Sir Tim Clark
Ο Σερ Τιμ Κλαρκ, Πρόεδρος της Emirates, ανέφερε «Το A380 της Emirates είναι ήδη μια από τις πιο περιζήτητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και τώρα το έχουμε κάνει ακόμα καλύτερο. Παρόλο τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η Emirates εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έπρεπε να αναστείλουμε ή να προσαρμόσουμε για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της πανδημίας. Πιστή στην υπόσχεσή μας για να ‘’πετάμε καλύτερα’’, η Emirates συνεχίζει να επενδύει για να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

Η αεροπορική εταιρεία έλαβε το νεότερο Α380 αεροσκάφος της την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να παραλάβει άλλα 5 αεροσκάφη μέσα στο 2021-2022, τα οποία θα διαθέτουν και αυτά την καινούργια κατηγορία θέσης, Premium Economy. Επιπλέον, τα καθίσματα της κατηγορίας premiumeconomyθα εγκατασταθούν και σε ορισμένα από τα Boeing 777X αεροσκάφη, που πρόκειται να ενταχθούν στο στόλο το 2023.

Σχολιάζοντας τις καμπίνες της νέας PremiumEconomy θέσης της Emirates, ο Τιμ Κλαρκ είπε: «Το προϊόν PremiumEconomy αναπτύχθηκε προσεκτικά σύμφωνα με τις αξίες της εταιρείας. Η Πρώτη, η Διακεκριμένη και η Οικονομική μας Θέση, κατάφεραν να θέσουν νέα πρότυπα στο κλάδο των αερομεταφορών και είμαστε πεπεισμένοι ότι και ηPremiumEconomyΘέση θα αφήσει το στίγμα της. Μέχρι να έχουμε έναν βιώσιμο αριθμό θέσεων στο απόθεμά μας για να εισάγουμε στην αγορά, σκοπεύουμε να προσφέρουμε την εμπειρία της EmiratesPremiumEconomy ως δωρεάν αναβάθμιση σε εκλεκτούς μας πελάτες. Θα αναπτύξουμε επίσης τα νεότερα αεροσκάφη A380 σε διάφορες διαδρομές, έτσι ώστε να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να επωφεληθούν από το νέο μας προϊόν».

Η Emirates θα ανακοινώσει λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με τα δρομολόγια του Α380 που θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής Premium Economy Θέσης.

PremiumEconomy Θέση: άνεση και χώρος

Η Emirates αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την πολυαναμενόμενη κατηγορία Premium Economy, η οποία προσφέρει 56 θέσεις σε διάταξη καμπίνας 2-4-2.

Με επιπρόσθετη χωρητικότητα έως 40 ίντσες, το κάθισμα στην PremiumEconomyΘέση της Emirates έχει πλάτος 19,5 ίντσες, με άφθονο χώρο για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Σε δερμάτινο κρεμ χώμα και ξύλινη επένδυση παρόμοια με την BusinessClass, κάθε κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βέλτιστη άνεση και υποστήριξη με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα 6 κατευθύνσεων και υποπόδιο.

Κάθε κάθισμα έχει οθόνη 13,3 ιντσών, μία από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της, ώστε να μπορούν οι πελάτες να απολαύσουν στο μέγιστο το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, όπως μουσική, ταινίες, τηλεόραση και ειδήσεις.

ΗPremiumEconomy Θέση της Emirates βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κεντρικού καταστρώματος, με 2 αποκλειστικές τουαλέτες, σημεία φόρτισης στο κάθισμα και μεγάλο τραπέζι φαγητού.

Πρώτη Θέση: ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια

Στο νέο αεροσκάφος Α380 τηςEmirates, οι 14 ιδιωτικές σουίτες της Πρώτης Θέσης έχουν βελτιωθεί από τις αρχικές και είναι ελαφρώς διευρυμένες με ψηλότερες πόρτες, για ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση. Οι λεπτομέρειες και τα φινιρίσματα της καμπίνας έχουν επίσης ανανεωθεί με νέα μοτίβα, χρώματα, όπως και νέα διακοσμητικά και μοντέρνα εξαρτήματα στο ShowerSpa.

Διακεκριμένη Θέση: νέα πολυτελή φινιρίσματα

Η Emirates έχει διατηρήσει τα δημοφιλή καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης του Α380, τα οποία προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο για κάθε επιβάτη, επιλογή πλήρως επίπεδης θέσης καθίσματος, καθώς και τη δυνατότητα για προσωπικό μίνι μπαρ και άφθονο προσωπικό χώρο αποθήκευσης. Όλες οι 76 θέσεις του αεροσκάφους έχουν ανανεωθεί ώστε να διαθέτουν δερμάτινα καλύμματα και φινίρισμα ξύλου.

Οικονομική Θέση: καθίσματα ‘’Gamechanger’’

Η Emirates αντικατέστησε στο νεότερο A380 και τα 338 καθίσματα της Οικονομικής Θέσης με εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα με πλήρη δερμάτινα προσκέφαλα και εύκαμπτα πλαϊνά που μπορούν να ρυθμιστούν κατακόρυφα για βέλτιστη υποστήριξη. Αυτό το τελευταίο μοντέλο καθίσματος είναι ένα βήμα μπροστά από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη στο αεροσκάφος Boeing 777 Gamechanger της Emirates.

Ανανεωμένοι εσωτερικοί χώροι καμπίνας

Σε όλο το εσωτερικό του Α380, οι πελάτες θα δουν σχεδιαστικές πινελιές με το μοτίβο του αειθαλούς δέντρου Ghaf (prosopiscineraria), που θεωρείται το εθνικό δέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχει βαθιά πολιτιστική και οικολογική σημασία. Όλες οι κατηγορίες θέσεων είναι εξοπλισμένες με το τελευταίας τεχνολογίας, βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, ice.